Libnet.ro
UNICEF

22:15

Gheorghe Dinca rastoarna ancheta Caracal. Cum a murit de fapt Alexandra si ce a facut cu Luiza

Playtech Playtech,
Gheorghe Dinca rastoarna ancheta Caracal. Cum a murit de fapt Alexandra si ce a facut cu Luiza

Cazul Caracal continua sa le dea mari batai de cap anchetatorilor. Dupa ce DIICOT a facut noi precizari cu privire la Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, tinerele din judetul Olt care ar fi fost rapite si ucise de Gheorghe Dinca, suspectul a recunoscut ca el este criminalul. Gheorghe Dinca a recunoscut ca le-a ucis pe . continuă pe Playtech

Gestul infiorator facut de monstrul din Caracal! Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu

Jurnalista Adina Anghelescu a declarat ca anchetatorii au primit memoriile lui Gheorghe Dinca. Ce a scris principalul suspect in cazul Caracal intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu? Ce a scris Gheorghe Dinca intr-un jurnal, despre violul Luizei Melencu Stefan Risipiceanu a fost audiat, de mai multe ori, de la inceputul anchetei, de catre procurori. Pe .

Ce pedeapsa ar putea primi Gheorghe Dinca, dupa crimele odioase de la Caracal. Legea din Romania e prea blanda

Gheorghe Dinca a recunoscut astazi, 28 noiembrie, ca le-a omorat pe Luiza si Alexandra. Dupa cinci luni de minciuni, criminalul a povestit firul tragediei. Ce pedeapsa ar putea sa primeasca acesta? Ce pedeapsa ar putea primi Dinca? Principalul suspect in cazul Caracal si-a schimbat total declaratiile in fata anchetatorilor. Gheorghe Dinca a recunoscut, la audierile .

Cazul Caracal ia amploare: ce au descoperit procurorii in casa lui Gheorghe Dinca

Antena 3 a prezentat in exclusivitate noi informatii in cazul presupusului complice al lui Gheorghe Dinca. Procurorii sustin ca in casa lui Gheorghe Dinca au fost gasite probe biologice impotriva lui.

Gheorghe Dinca si-a scris memoriile in inchisoare: detalii cumplite despre cazul Caracal

Jurnalista Adina Anghelescu a prezentat in exclusivitate la Antena 3 informatii noi in legatura cu cazul Caracal si Stefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dinca care a fost arestat preventiv dupa ce.

Gheorghe Dinca, audiat in legatura cu dezvaluirile privind Cazul Caracal

Gheorghe Dinca este audiat, joi, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), pentru a da noi detalii despre cazul Caracal, in care sunt investigate disparitiile Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu, au precizat pentru Mediafax surse din Politie.

Rasturnari de situatie incredibile in cazul crimelor de la Caracal. Gheorghe Dinca este audiat din nou

Gheorghe Dinca este audiat chiar acum de politisti la sediul IGPR. Sunt rasturnari de situatie incredibile in cazul crimelor de la Caracal. Dupacinci luni in care a stat sub nasul anchetatorilor.

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

Gheorghe Dinca a recunoscut oficial ca le-a omorat intentionat pe Luiza si pe Alexandra. Detaliile oribile marturisite de criminal dupa cinci luni de minciuni

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, si-a schimbat radical declaratiile date in fata anchetatorilor. La audierile care au avut loc in ultimele zile, Dinca a recunoscut ca le-a omorat intentionat pe Luiza si pe Alexandra.

Complicele lui Gheorghe Dinca a povestit ce i-a facut Luizei Melencu. Declaratia care i-a ingrozit pe anchetatori

Au iesit la iveala detalii cu adevarat macabre, in cadrul anchetei din cazul care a ingrozit Romania. S-a aflat ce i-a facut Gheorghe Dinca uneia dintre adolescentele rapite, dupa ce a sechestrat-o in masina sa si a dus-o la casa ororilor, de pe strada Craiovei din Caracal. Procurorii l-au audiat de cateva ori pe barbatul .

Complicele lui Gheorghe Dinca face dezvaluiri naucitoare. Au fost mai multe fete violate. Ce spune despre Luiza

Stefan Risipiceanu le-a oferit anchetatorilor noi detalii, in cazul care a zdruncinat Romania din temelii, odata cu disparitia adolescentelor Luiza Melencu si a Alexandrei Macesanu. Vecinul care l-a ajutat pe criminalul din Caracal a fost arestat, cu cateva zile in urma, odata ce a debutat un nou scandal, in cadrul anchetei prin care procurorii incearca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )