Libnet.ro
UNICEF

14:00

Concertul Lara Fabian din Bucuresti este Sold-Out

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Concertul Lara Fabian din Bucuresti este Sold-Out

Bilete inca disponibile pentru concertul artistei de la Sala Polivalenta din Cluj. A dovedit lumii intregi ca are o voce exceptionala si a cucerit audienta prin compozitiile proprii si interpretarile unice ale pieselor Adagio sau I Will Love Again, devenind, astfel, parte a istoriei muzicii pop. LARA FABIAN, adorata de publicul din Romania, revine . continuă pe Ceaşca de Cultură

Biletele pentru concertul Larei Fabian din Bucuresti s-au epuizat: mai aveti o sansa la show-ul din Cluj

Biletele pentru concertul din Bucuresti al artistei belgiene Lara Fabian au fost epuizate, insa cele pentru show-ul din Cluj inca pot fi achizitionate.

FOTOGALERIE Cateva sute de studenti din Bucuresti au protestat, marti, fata de legea antifumat / Lege facuta pe genunchi, ii ostracizeaza pe fumatori

Circa 200 de studenti din Bucuresti au protestat in strada marti dupa-amiaza fata de legea antifumat. Ei sunt nemultumiti ca legea nu le permite sa-si aprinda tigarile in campusurile studentesti, intrucat fumatul este interzis in institutiile de invatamant. Studentii cazati in complexul studentesc Regie nu au voie sa fumeze nici in parcul Regiei, acestia fiind nevoiti sa mearga cate doi kilometri pentru a fuma o tigara. Cativa au fost deja amendati pentru ca n-au tinut cont de lege, altii, mai indrazneti, spun ca fumeaza in camerele de camin, in semn de protest. Protestatarii au cerut amendamente pe legea antifumat, pe care o considera neclara si discriminatorie.

Protest inedit facut de doi tineri, in plina strada, impotriva gropilor din Bucuresti. VIDEO

Doi tineri din Bucuresti au apelat la o metoda neconventionala de protest impotriva gropilor din Bucuresti. Acestia au mers pe bulevardul Turnu Magurele din Capitala, una dintre arterele care arata.

Mega Image vinde trei magazine din Bucuresti

Lantul local de magazine Annabella, controlat de familia Mutu care detine si fabrica de conserve Raureni, a preluat trei supermarketuri Mega Image din Bucuresti. Antreprenorii originari din zona Valcea.

POZA ZILEI. Credinciosi romano-catolici participa la Viglia Pascala, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti

Credinciosi romano-catolici participa la Viglia Pascala, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, sambata, 26 martie 2016. Credinciosii catolici, reformati si evanghelici au sarbatorit ieri Pastele, cu cinci saptamani inaintea ortodocsilor.

Basescu arunca bomba in cazul moscheei din Bucuresti

Presedintele PMP, Traian Basescu, considera ca nu este nevoie de un referendum pentru a interzice construirea unei moschei in Capitala. Este necesara o decizie de neacordare a unei autorizatii de.

Sase elevi din Bucuresti, amendati pentru ca au fumat in scoala

Sase elevi de la Colegiul Tehnic Media din Sectorul 1 al Capitalei au fost amendati de politistii de proximitate, pentru ca au fumat in incinta scolii, au declarat surse din Politie pentru Mediafax.

Antreprenor din constructii: Este o drama ce se intampla in Romania, ca discrepanta dintre urban si rural sa dicteze calitatea constructiilor din tara

Romania este o tara puternic influentata de pret si extrem de sensibila la schimbari de acest fel, iar cea mai mare problema cu care ne confruntam este faptul ca sunt diferente uriase la calitatea unor lucrari realizate in mediul urban, fata de cele.

Inspectie la Aeroportul din Bruxelles. Este verificat stadiul lucrarilor de reparatie

O serie de teste vor fi efectuate, marti, la Aeroportul din Bruxelles, cu scopul de a verifica stadiul lucrarilor de reparatie, care au inceput dupa dublul atentat sinucigas care a avut loc, saptamana trecuta.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )