Libnet.ro
UNICEF

15:00

Concurenta serioasa pe piata telefoanelor: cel mai mare producator din India se extinde si in Romania

Adevărul Adevărul,
Concurenta serioasa pe piata telefoanelor: cel mai mare producator din India se extinde si in Romania

Firma indiana de telefonie mobila Micromax se va extinde pana la finalul anului in Rusia si in Romania, au anuntat oficialii companiei. continuă pe Adevărul

Piata IPO-urilor in timpul ofertei Romgaz: in Noua Zeelanda are loc cea mai mare privatizare, in Malaezia se listeaza cel mai mare producator de prezervative din lume

Pe Bursa de la Bucuresti a luat startul marti cea mai mare oferta publica IPO) de actiuni din istorie, producatorul de gaze naturale Romgaz SNG) iesind in piata cu 15% din actiuni a caror valoare poate ajunge la 416 mil. euro. In Europa, si mai ales.

John Kerry: Cel mai mare pericol pentru SUA sunt problemele interne

Cel mai mare pericol pentru Statele Unite sunt problemele interne, a declarat, ieri, secretarul de Stat american John Kerry, care a pledat pentru faptul ca blocarea activitatii institutiilor federale sa nu se mai repete vreodata.

iPad Air ajunge in Romania, cel mai mare operator il anunta pentru 1 noiembrie

Apple si-a introdus aseara noile tablete, iPad Air si iPad mini 2. Azi, cel mai mare operator din Romania anunta ca din 1 noiembrie va avea in oferta noile tablete.

Cel mai mare festival international de literatura din Vestul Romaniei se desfasuara la Timisoara

A doua editie a Festivalului International de Literatura de la Timisoara va incepe astazi, de la ora 18. 00, la Galerie Theresia din cadrul Bastionului.

Cel mai mare festival international de literatura din Vestul Romaniei se desfasoara la Timisoara

A doua editie a Festivalului International de Literatura de la Timisoara va incepe astazi, de la ora 18. 00, la Galerie Theresia din cadrul Bastionului.

VIDEO Robert Downey, starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata

Actorul american Robert Downey Jr. a fost desemnat starul de cinema cu cea mai mare valoare de piata, pentru al doilea an consecutiv, intr-un top realizat de site-ul cu specific cinematografic Vulture. com.

Moneda SUA - la cel mai redus curs din 2011

Dolarul s-a depreciat ieri, pe piata americana, ajungand la cel mai redus curs din ultimii doi ani fata de euro, dupa ce administratia SUA a anuntat un avans sub asteptari al numarului angajarilor in septembrie, ceea ce a alimentat speculatiile potrivit carora Federal Reserve banca centrala) va amana reducerea programului de stimulente economice.

Adevarul Live, ora 15.00: Romania gazduieste cel mai mare eveniment de gaming din lume. Cum s-a transformat o pasiune in industrie

Adevarul Live de la ora 15. 00 dezbate chestiunea jocurilor pe calculator in Romania la nivel profesionist. De pe 1 noiembrie, la Bucuresti se va organiza Campionatul Mondial de Sporturi Electronice.

Cea mai mare placinta de dovleac, preparata in Capitala

Cea mai mare placinta de dovleac a fost preparata, astazi, in Parcul National din Capitala. Placinta, lunga de peste 10 metri si cu o greutate de aproximativ jumatate de tona, concureaza cu lunga lista de recorduri bucurestene.

George, cel mai inalt caine din lume, a murit.

George, cel mai inalt caine din istorie a murit in casa sa din Tucson, Arizona, informeaza Daily Mail. nefericitul eveniment s-a produs chiar cu o luna inainte de a opta sa aniversare. Cainele avea 2,13 metri atunci cand statea pe picioarele din spate si cantarea peste 100 de kilograme. George a intrat in Cartea Recordurilor in 2010 nu numai ca Cel mai inalt caine din lume, ci si Cel mai inalt din istorie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )