Libnet.ro
UNICEF

06:00

Conducerea celei mai mari universitati din tara cere demisia ministrului Educatiei

Adevărul Adevărul,
Conducerea celei mai mari universitati din tara cere demisia ministrului Educatiei

Intr-o scrisoare deschisa, dupa cateva saptamani de greva japoneza, conducerea UBB cere public luni, 7 mai, demisia ministrului Educatiei. continuă pe Adevărul

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, atentionari nowcasting de vant puternic pentru sase judete. Meteorologii anunta ca, pana la ora 15. 00, este cod galben de intensificari ale vantului.

Vremea se schimba! Cod galben de averse si descarcari electrice in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, noi avertizari nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice, valabile in judetele Giurgiu, Caras-Severin, Arges, Dambovita,.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica atentionari nowcasting Cod galben de vant pentru judetele Ialomita, Braila, Buzau, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati si Iasi. Astfel, pana.

Soferii din R. Moldova care nu acorda prioritate pietonilor si biciclistilor risca amenzi de patru ori mai mari

Soferii care nu vor acorda prioritate pietonilor si biciclistilor care traverseaza strada regulamentar risca amenzi de patru ori mai mari decat cele aplicate in prezent. La prima abatere, va fi aplicata o amenda cuprinsa intre 12 si 24 de unitati conventionale si trei puncte de penalizare.

Mihai Bendeac a luat cea mai importanta decizie din viata: Stii ca trebuie sa intri si in Biserica, nu?

Cunoscutul actor de comedie Mihai Bendeac a vorbit despre unul dintre cele mai delicate momente din viata lui. intrebat, intr-un interviu acordat viva. ro, despre noul emisiune iUmor, actorul a afirmat ca.

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dupa 38 de ani, a facut o descoperire socanta. Cum a fost posibil asa ceva?

Cand a devenit mama, a fost cea mai fericita femeie din lume. Dar dupa 38 de ani, a aflat un secret socant. Cand Radigena si GeraldoGaspar si-au luat fiul, Romualdo, din spital in 1980, nu aveau nici.

Cea mai cunoscuta CLARVAZATOARE din Romania anunta MARELE DEZASTRU: Vor fi urmari GRAVE pentru POPOR

Cea mai cunxoscuta clarvazatoare din Romania, Maria Gheorghiu, a lansat pe blogul personal o noua profetie cutremuratoare. in aceasta dimineata, m-a trezit un glas care -mi spune ceva cutremurator. Glasul.

Cum arata cel mai gras copil din lume, dupa ce a pierdut 83 de kilograme (FOTO)

Un pusti de 12 ani din Indonezia, care cantarea 190 de kilograme, a pierdut titlul de cel mai gras copil din lume dupa ce a reusit sa scape de 83 de kilograme. Arya Permana suferea de obezitate.

Vietnam: Vamesii au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin, cel mai traficat animal din lume

Vamesii vietnamezi au confiscat 3,3 tone de solzi de pangolin -considerat cel mai traficat animal din lume - a informat agentia de presa VNA, citata de DPA si Agerpres.

Cea mai mare banca din Australia a pierdut datele a 20 de milioane de clienti

Commonwealth Bank of Australia CBA), cea mai mare banca din Australia, a recunoscut, recent, ca a pierdut datele a circa 20 de milioane de clienti, anunta Reuters, mentionand ca este vorba despre informatii precum nume, adrese, numere de conturi si declaratii care erau stocate pe doua benzi magnetice ce urmau sa fie distruse de un subcontractant, in anul 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )