Libnet.ro
UNICEF

09:15

Conducerea SNSPA verifica din nou legalitatea procedurilor privind angajarea lui Cumpanasu

Antena3 Antena3,
Conducerea SNSPA verifica din nou legalitatea procedurilor privind angajarea lui Cumpanasu

Conducerea Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA) a decis reverificarea legalitatii procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpanasu, in cadrul proiectului Consolidarea cadrului pe. continuă pe Antena3

SNSPA a decis reverificarea legalitatii procedurilor privind angajarea lui Alexandru Cumpanasu

Conducerea Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative SNSPA) a decis reverificarea legalitatii procedurilor privind angajarea domnului Alexandru Cumpanasu, in cadrul proiectului Consolidarea cadrului pentru cresterea calitatii serviciilor publice si sprijinirea dezvoltarii la nivel local SIPOCA 9), anunta institutia, intr-un comunicat remis HotNews. ro.

Ministrul Muncii, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii! Cresc, din nou, pensiile

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai, a facut anuntul asteptat de toti pensionarii. Veniturile lor lunare cresc, din nou. Ministrul Muncii, Marius Budai, anunt pentru pensionari. Cresc, din nou, pensiile Ministrul Muncii, Marius Budai, a fost invitat, duminica seara, 22 septembrie, in emisiunea Subiectiv de pe Antena 3. Oficialul a facut un anunt dorit .

Gabriela Firea in tramvaiul 21. Primarul Capitalei, surprins din nou in mijlocul de transport - FOTO

Edilul Capitalei,Gabriela Firea, a fost surprinsa din nou circuland cu transportul in comun. De data aceasta, primarul Capitalei a calatorit cu tramvaiul 21, dupa ce, in urma cu nici aproximativ o luna, Ga.

Legea politelor RCA se va schimba din nou. Ce trebuie sa stie toti soferii

Legea politelor RCA va fi schimbata din nou, pentru ca Romania sa evite sanctiuni de la Comisia Europeana. Modificarile propuse de Ministerul Finantelor ii vizeza pe soferii considerati pagubosi.

Repornirea Unitatii 1 a Centralei nucleare de la Cernavoda se amana din nou! Care este noul termen anuntat de Transelectrica

Repornirea Unitatii 1 de la Cernavoda se amana din nou, desi repornirea trebuia sa aiba loc marti. Noul termen de repornire a Unitatii 1 a Centralei de la Cernavoda este 24 septembrie ora 23.

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

BREXIT. Iesirea Marii Britanii din UE ar putea fi amanata din nou, potrivit oficialilor europeni

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea fi amanata din nou, in lipsa unui acord care sa reglementeze demersul pana spre sfarsitul lunii octombrie, au transmis oficialii UE.

ROBOR a crescut din nou. E cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate

Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,10%, cel mai mare nivel din ultima luna si jumatate.

Cel mai urat cadou de ziua ei. Simona Halep se accidenteaza din nou pe taram asiatic, iar finalul de an e pus sub semnul intrebarii (VIDEO)

Simona Halep, a sasea tenismena a lumii, s-a retras din turneul de la WTA Wuhan, in partida cu Elena Rybakina, contand pentru faza optimilor de finala. Este al doilea an la rand cand romanca se accidenteaza in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )