Libnet.ro
UNICEF

08:15

Unul dintre cele mai mari mistere, rezolvat dupa aproape un secol

Playtech Playtech,
Unul dintre cele mai mari mistere, rezolvat dupa aproape un secol

Un mister de peste un secol a inconjurat fauna taiwaneza inca de cand parintele zoogeografiei Alfred Russel Wallace, in colaborare cu Frederic Moore, a scris o lucrare de referinta in. continuă pe Playtech

Unul dintre cele mai mari exemplare de delfin cu botul gros a fost gasit fara viata pe plaja la Constanta. Afalinul a murit prin sufocare (FOTO)

Din pacate, unul dintre cele mai mari exemplare de Afalin, un delfin cu botul gros, a fost gasit mort pe tarmul din Constanta. Acesta s-a sufocat, dupa ce s-a prins intr-un fir de taparina. Anuntul a fost.

Analiza Trump vs. Joe Biden. Cine are cele mai mari sanse sa iasa presedintele Americii?

In urma cu treizeci si unu de ani, Donald Trump si Joe Biden apareau la emisiunile televizate la nivel national. Amandoua erau difuzate la mai putin de o ora distanta. Analiza Trump vs. Joe Biden in acea noapte, 5 septembrie 1989, Biden il critica pe presedintele de atunci George H. Bush pentru ca este prea .

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Unul dintre cei mai importanti colaboratori ai Papei Francisc si un viitor posibil pretendent la scaunul papal, cardinalul filipinez Luis Antonio Tagle, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Romania, una dintre cele mai nesigure tarii, in contextul pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Tara noastra este considerata una dintre cele mai putin sigure din lume, in contextul pandemiei de COVID-19. Potrivit unui studiu, Romania se afla pe locul 74 in privinta sigurantei, din cele 100 de tari.

69 de ani de la unul din cele mai sinistre procese politice din istoria Romaniei. Ani grei de temnita pentru prelatilor catolici

Actiunea de inlaturare a episcopilor, preotilor, laicilor, pusa in scena intre 10-17 septembrie 1951, a vizat compromiterea Bisericii Catolice din Romania.

Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs. Acum a venit raspunsul tribunalului

De la dezastrul din clubul Colectiv au trecut 5 ani. in acesti ani victimele ramase in viata s-au chinuit, iar cei vinovati au incercat sa scape. in decembrie 2019 se dadeau sentintele pentru cei trei patroni. Unul dintre patronii de la Colectiv a facut recurs Dezastrul de la Colectiv a generat multe dezbateri, acuzatii si .

Doar unul dintre parinti poate primi zile libere pentru copii in cazul in care se inchid scolile

Doar unul dintre cei doi parinti poate primi zile libere din partea angajatorului, pentru a sta cu c.

Cele mai daunatoare alimente pentru dinti. Mare atentie la ce consumi

Alimentele pe care le consumi zilnic au un impact imens asupra dintilor tai. Unele dintre ele previn cariile si placa dentara, in vreme ce altele sunt un adevarat rival pentru dantura ta. Alimente daunatoare pentru dinti Orice aliment are un anumit efect asupra organismului, dar si asupra dintilor. Potrivit medicului specialist ortodontie doctorul Mihaela Dan, .

Cele mai bune 3 feluri de mancare din lume. Specialistii au facut topul spectaculos

Cu atat de multe bucatarii, arome, gusturi si traditii diferite, nu este de mirare ca se pune des intrebarea: Care este cea mai buna mancare din lume? Evindet ca nu este o chestiune la care se poate raspunde usor, mai ales ca fiecare dintre noi are propriile preferinte. Cu toate acestea, CNN Travel s-a incumetat .

Arges: Situatia epidemiologica inregistreaza o evolutie favorabila. Cele mai multe scoli incep cursurile dupa scenariul verde

Cele mai multe institutii de invatamant din judetul Arges vor incepe cursurile, in 14 septembrie, cu toti elevii in banci. Peste o suta de unitati scolare au optat pentru un scenariu mixt, verde si galben, in timp ce 50 de scoli se afla in situatia de a-i chema pe elevi la cursuri dupa scenariul galben. in comuna Vedea, unde rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori, situatia inca se analizeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )