Libnet.ro
UNICEF

01:05

Conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis va raspunde la intrebarile jurnalistilor de la ora 18.00

B1 B1,
Conferinta de presa la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis va raspunde la intrebarile jurnalistilor de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, miercuri seara, o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Seful statului va raspunde la intrebarile jurnalistilor incepand. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Nu intentionez sa promovez instituirea unei carantine la nivel national dupa alegerile din 6 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a dat asigurari miercuri seara ca nu exista intentia de a se institui o carantina la nivel national dupa alegerile parlamentare din 6 decembrie. Lockdown-ul nu se intampla, a spus seful statului, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis si Volodimir Zelenski, primii sefi de state cu care se va intalni Maia Sandu

Presedintele ales, Maia Sandu, a declarat ca imediat dupa investirea sa in functie va avea o intalnire cu liderul de la Cotroceni, Klaus Iohannis, si alta cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Klaus Iohannis, despre mastile neconforme: Ele pur si simplu trebuie retrase din comert (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca mastile neconforme trebuie retrase din comert, iar comerciantii trebuie.

Klaus Iohannis: Statul roman face tot timpul demersuri pentru a creste numarul de paturi si la UPU, si la ATI (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca statul roman face tot timpul demersuri pentru a creste numarul de paturi.

Klaus Iohannis: Ceremonia de 1 Decembrie, extrem de restransa, fara parada militara (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca, de Ziua Nationala a Romaniei, ceremonia va fi una extrem de restransa,.

Klaus Iohannis: Masurile luate de autoritati au fost corecte. Nu am invins virusul si orice relaxare prematura pericliteaza rezultatele! Nu exista nicio intentie de a intra in lockdown dupa alegerile din 6 decembrie (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, la Palatul Cotroceni, si a deschis evenimentul cu o serie de precizari despre evolutia pandemiei de COVID-19 la nivelul tarii.

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 19.00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine marti, la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Reprezentantii Presedintiei nu au precizat pe ce tema va face.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la ora 17.00, dupa sedinta de la Cotroceni pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, la ora 17. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia prezidentiala. Declaratiile sefului statului au loc la finalul sedintei pe.

Klaus Iohannis: Teoretic am putea prelucra 50.000 de teste Covid zi, dar nu a existat cerere (VIDEO)

Romania ar putea prelucra, teoretic, 50. 000 de teste Covid-19 pe zi, a aspus presedintele Klaus Iohannis, mierci, intr-o conferintad e presa sustinuta la Palatul Cotroceni. Cu toate acestea, Grupul de Comunicare.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )