Libnet.ro
UNICEF

15:00

Confesiunile unor femei divortate: care sunt cele mai revoltatoare lucruri pe care soacrele lor le-au spus sau le-au facut

Adevărul Adevărul,
Confesiunile unor femei divortate: care sunt cele mai revoltatoare lucruri pe care soacrele lor le-au spus sau le-au facut

Atunci cand ne casatorim nu ne legam viata doar de un partener, ci si de familia lui, mai exact de socrii nostri, care pot deveni o adevarata pacoste. Din pacate, de multe ori aceste probleme dintre nora si soacra nu se pot sfarsi altfel decat prin singura masura radicala posibila: divortul. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai ieftine oferte pentru creditele imobiliare standard

Creditele ipotecare in lei afisau la jumatatea anului o dobanda efectiva medie de 4,14% pe an, cu 1,5 puncte procentuale sub nivelul din iunie 2014, in timp ce costul mediu la imprumuturile imobiliare acordate.

Iata care sunt cele mai sanatoase condimente!

Condimentele dau gust mancarurilor, bauturilor si altor preparate din bucatarie. in plus, ele sunt extrem de sanatoase si au fost folosite de secole pentru mentinerea unei stari de sanatate si vitalitate.

SUA: Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army (VIDEO)

Doua femei devin, in premiera, membre Rangers, unul dintre cele mai dure si elitiste corpuri ale US Army, informeaza AFP. Capitanul Kristen Griest, in varsta de 26 de ani a invocat faptul ca sefii militari.

Top 5 cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, in luna august

Milioane de euro, pentru un duplex spectaculos sau pentru un penthouse de sute de metri astfel de proprietati se tranzactioneaza si in Bucuresti, nu doar in marile capitale ale lumii. Amenajate cu eleganta, cele mai costisitoare apartamente ale Capitalei vin la pachet cu terase uriase, perfecte pentru petreceri private, pe fundalul unor privelisti unice. Sunt prezenate cateva detalii despre cele mai scumpe apartamente din Bucuresti, listate in luna august, pe portalul imobiliar IMOPEDIA. ro Amplasate de obicei la ultimele niveluri ale unor imobile de lux, apartamentele de milioane de euro ale Bucurestiului au atuuri spectaculoase, inspirate din reviste sau din filme.

Topului Fortune Global 500: Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania

Doar patru din cele mai mari zece companii din lume sunt prezente in Romania, potrivit unor clacule ZF pe baza topului Fortune Global 500. Aceeasi situatie se regaseste si la nivel de top 100, unde 35 din cei mai.

Chic Ville: Cele mai cumparate produse sunt cele destinate bucatariei

Cele mai bine vandute produse de magazin homedeco sunt cele de dimensiuni mici, care se schimba frecvent in functie de sezon si tendinte. Astfel, pe primele locuri se regasesc produse pentru servirea mesei, precum boluri, cesti, cani, farfurii si tavi. Indiferent de sezon, topul celor mai cumparate produse din magazinele Chic Ville este dominat de accesoriile necesare intr-o bucatarie obisnuita, pe care romanii le schima frecvent, urmand tendintele in acest domeniu. Astfel, un client cheltuie, in medie, circa 125 lei / persoana in magazin, iar pe langa produsele din categoria BucatarieMasa, cosul este completat si de decoratiuni interioare precum rame si ghivece.

Topul firmelor private cu cele mai mari datorii. Cine sunt cei care si-au construit afacerile pe credit

Marile companii din Romania sunt ridicate pe datorii uriase. Cele mai mari 50 de societati comerciale au impreuna datorii de peste 60,95 de miliarde de lei, potrivit veniturilor de anul trecut. Iar 39 de miliarde.

Cele mai iubitoare rase de pisici. Alegerile ideale pentru cei care vor o mata simpatica, jucausa si afectuoasa

Cele mai iubitoare rase de pisici. Pisicile nu sunt animale distante si lipsite de afectiune, asa cum se crede. Multe rase sunt foarte prietenoase si pot stabili legaturi foarte stranse cu stapanii lor, ori cu o alta persoana din casa.

Cele mai bune bancuri despre casatorie. De ce este refuzat un barbat casatorit la un interviu de angajare?

Cele mai bune bancuri despre casatorie. Printre cele mai populare si amuzante bancuri sunt cele legate de casatorie si de modul in care aceasta relatie schimba viata cuplurilor.

Cele mai frecvente greseli gramaticale pe care le fac romanii. Lingvistii: Limba romana a ajuns sa fie vorbita absolut intamplator

Romanii vorbesc limba romana absolut intamplator, este de parere profesorul Nicolae Bozbici, care crede ca cele mai multe greseli de exprimare sunt facute fie din cauza necunoasterii gramaticii, fie din cauza neatentiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )