Libnet.ro
UNICEF

09:30

Congresul American a votat cel mai mare pachet de stimulente financiare

Hotnews Hotnews,
 Congresul American a votat cel mai mare pachet de stimulente financiare

Congresul american a votat cel mai mare pachet de stimulente financiare, in valoare de 2 miliarde de dolari, in conditiile in care tara se lupta cu pandemia de coronavirus, relateaza BBC. Ce contine pachetul de stimulare american de un trilion de dolari. Poate fi replicat si in Europa?. continuă pe Hotnews

Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa. Da gratis tot

Ce-l mai mare site de filme pentru adulti, PornHub, a venit cu o idee exceptionala de a tine oamenii in auto-izolare. Astfel incat au luat decizia de a da utilizatorilor tot continutul premium pe gratis. Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa Majoritatea populatiei a folosit sau .

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

CORONAVIRUS. Oficialii de la Bruxelles discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol al statelor membre ale UE

Comisia Europeana anunta ca va discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol si alte alte principii active pentru statele membre ale UE. in acest context,.

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca programul Rabla Plus demareaza miercuri, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), avand cel mai mare buget de cand exista programul, 140 de milioane de lei, cu aproape 45% mai mare decat in anul 2019, program care nu conditioneaza achizitia unui autovehicul nou de casarea unui autovehicul uzat.

Cel mai mare experiment pe care lumea nu il voia se intampla acum

Pandemia cu care ne confruntam este prilejul ideal pentru un experiment de care, pana acum, tuturor le era teama sa-l incerce. Este vorba despre munca de acasa, un subiect care nu e pe placul.

Pandemia COVID-19. Bilant dramatic in Italia: cel mai mare numar de morti intr-o zi

Italia a anuntat vineri o crestere de aproape 1. 000 de decese intr-o zi, un bilant pe care nicio alta tara nu l-a mai atins pana acum, conform datelor oficiale ale Protectiei Civile, scrie AFP.

Psihiatru, despre sanatatea mintala a copiilor aflati in izolare. Sentimentul de panica este riscul cel mai mare

Autoizolarea din cauza epidemiei de coronavirus poate avea efecte negative asupra psihicului adultilor, dar mai ales al copiilor. Medicii specialisti in psihiatrie spun ca totul depinde de felul in care privim autoizolarea, felul cum tratam vestile despre epidemie, dar si cum gestionam timpul impreuna.

Coronavirus in lume: Italia a inregistrat cel mai grav bilant zilnic de la debutul crizei - 969 de decese Premierul britanic a fost testat pozitiv Spitalele din Paris, depasite de situatie

Mai bine de jumatate de milion de oameni au fost confirmati pozitiv pentru coronavirus, la nivel global, bilantul ridicandu-se vineri seara la peste 560. 000 de cazuri, potrivit datelor centralizate de Johns Hopkins University pe de arcgis. Numarul deceselor la nivel global a depasit 25. in conditiile in care presedintele Donald Trump anunta ca vrea sa redeschida tara in aprilie, SUA au urcat pe primul loc al bilantului, cu peste 94. 000 de cazuri. China a anuntat inchiderea granitelor pentru straini pentru a evita un al doilea val al epidemiei. 45 Congresul american a votat cel mai mare pachet de stimulente financiare, in valoare de 2 miliarde de dolari, in conditiile in care tara se lupta cu pandemia de coronavirus21. 15: Pandemia cu coronavirus a ucis 345 de oameni in Statele Unite in ultimele 24 de ore, un record. Aproape 18. 000 de noi infectii intr-o zi20. 55: Patru pageri au decedat la bordul pachebotului Zaandam20. 45: Numarul infectiilor cu coronavirus a depasit, vineri, 2. 000 de cazuri, ajungand la 2. 121, de la 1. 819, joi. Bilantul deceselor a ajuns la 22. 30: Numarul infectarilor cu coronavirus confirmate oficial in Franta a ajuns vineri la 32. 964, de la 29. Bilantul deceselor a ajuns la 1. 995, de la 1. 30: Bilantul infectarilor in SUA este de aproape 93.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )