Libnet.ro
UNICEF

01:05

CONGRESUL PSD Marcel Ciolacu, atac la adresa fostei echipe din jurul lui Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CONGRESUL PSD Marcel Ciolacu, atac la adresa fostei echipe din jurul lui Liviu Dragnea

Marcel Ciolacu a declarat la Congresul partidului de sambata ca in mandatul sau, PSD va ramane strict pe agenda romanilor, iar justitia va ramane acolo unde ii este locul si anume in sala de judecata. continuă pe Ziarul Bursa

Congresul extraordinar al PSD - Marcel Ciolacu: PSD va continua sa ii apere pe cei care au muncit o viata

Peste 1500 de reprezentanti ai organizatiilor PSD din toata tara vor decide, sambata, viitorul presedinte al partidului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici.

VIDEO Marcel Ciolacu este noul presedinte al PSD: Ma simt implinit ca am reusit sa facem cea mai performanta echipa Grindeanu si Dincu cooptati in noua conducere Eugen Teodorovici nu a participat la eveniment

Social democratii si-au ales sambata noua conducere a partidului. Astfel, Marcel Ciolacu a fost validat pe postul de presedinte al partidului cu 1310 voturi in timp ce contracandidatul sau Eugen Teodorovici a obtinut doar 91 de voturi. Noii intrati in conducerea PSD sunt Sorin Grindeanu din postura de prim-vicepresedinte si Vasile Dincu -presedinte al Consiliului National al PSD. De precizat este ca Teodorovici, desi a candidat impotriva lui Ciolacu, a fost absent de la eveniment.

MARCEL CIOLACU: Sa il invitam pe premier sa faca o simulare, in Parlament, a votului la locale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca alegerile locale trebuie gestionate de Guvern si, respectiv, de prim-ministrul Ludovic Orban si a adaugat ca va solicita celorlalti lideri politici parlamentari sa-l invite pe seful Executivului in Parlament pentru o simulare a unei zile de vot pentru ca guvernantii sa arate ca sunt pregatiti si au solutii pentru absolut orice.

MARCEL CIOLACU: Nu exista nicio sansa ca motiunea sa nu fie cumva votata pana in data de 27 septembrie

Liderul interimar la PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri ca nu exista nicio sansa ca motiunea de cenzura sa nu fie votata pana la data de 27 septembrie, zi in care au loc alegerile locale. El a adaugat ca in Constitutie nu scrie ca o motiune de cenzura depusa in sesiune extraordinara nu poate fi votata si in sesiunea parlamentara ordinara care incepe dupa 1 septembrie, conform news. ro.

Cine sunt cei 16 lideri care vor face parte din echipa lui Marcel Ciolacu. Echipa completa de conducere

Congresul extraordinar al PSD are loc sambata la Palatul Parlamentului. in competitia interna pentru sefia partidului s-au inscris liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu si fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici, care nu a venit insa la Congres, in semn de protest fata de Marcel Ciolacu. Actualul presedinte interimar al PSD a venit cu o echipa de conducere in care se regasesc Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu si Vasile Dincu.

SE ASCUT SABIILE Congresul PSD, intre legalitatea proclamata de Ciolacu si ilegalitatea denuntata de Teodorovici

Comitetul Executiv National CExN) al PSD a aprobat, ieri, candidaturile pentru sefia partidului, care va fi aleasa la Congresul din 22 august. Conform informatiilor prezentate de senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, sunt doi candidati pentru presedintia PSD: Marcel Ciolacu, actualul sef interimar, si Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice. Pentru acesta din urma s-a introdus o formula tranzitorie care sa-i permita sa candideze, formula adoptata cu 44 de voturi pentru si 3 impotriva.

MARCEL CIOLACU: Avem o propunere de premier, un tehnocrat, finantist, fost membru PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat ca social-democratii vor propune un candidat pentru functia de prim-ministru, in cazul in care motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va trece in Parlament.

Marcel Ciolacu: Plecarea lui Daniel Breaz din PSD mi se pare rusinoasa. imi amintesc cum se milogea la Liviu Dragnea si il ruga frumos sa fie macar o luna ministru (VIDEO)

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, catalogheaza drept rusinoasa plecarea fostului ministru al Culturii, Daniel Breaz, din PSD, despre care spune ca in trecut, acesta s-a milogit la Liviu Dragnea,.

Orban: Nici Marcel Ciolacu nu a purtat masca la Parlament, nici Victor Ponta, nici liderul Grupului PSD

Premierul Ludovic Orban i-a criticat joi seara, la Realitatea Plus, pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, liderul Pro Romania, Victor Ponta, dar si pe liderul Grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, ca nu au purtat masca, cand a fost convocat la Parlament pentru citirea motiunii de cenzura, relateaza Agerpres.

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Exista si varianta de a merge la vot cat mai repede

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va respecta decizia Curtii Constitutionale, daca Guvernul va ataca motiunea PSD, dar ca exista si varianta de a merge la vot cat mai repede. El a spus ca, daca motiunea trece, este exclus ca PSD sa mai voteze un guvern liberal.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )