Libnet.ro
UNICEF

00:07

Conpet, profit mai mare cu aproape 20%, de 17,7 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conpet, profit mai mare cu aproape 20%, de 17,7 milioane lei

Transportatorul de titei Conpet Ploiesti COTE) a inregistrat un profit net de 17,7 milioane de lei in primul trimestru din acest an, mai mare cu 19,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport trimestrial. continuă pe Ziarul Bursa

Christian Tour, cifra de afaceri mai mare cu 20%

Cifra de afaceri a Christian Tour a crescut in primele luni ale lui 2015 cu aproximativ 20%, iar numarul vacantelor deja achizitionate de turisti a ajuns la 38% din cele pe care tour operatorul estimase ca le va vinde in cursul acestui an, arata un comunicat remis azi redactiei.

BCR: Aproape 20% dintre cumparatori au preferat sa achizitioneze o locuinta situata la ultimul etaj

La nivel national, in 2014, 19,4% dintre cumparatori au preferat sa achizitioneze o locuinta situata la ultimul etaj, arata Banca Comerciala Romana BCR), intr-un comunicat.

INS: Pe trimestrul I din 2015 PIB este mai mare cu 4,2% decat pe trimestrul I 2014. Ponta: Crestere economica peste asteptari! Bravo Romania!

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta,.

Sorin Oprescu, dupa recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau: Este cea mai mare victoriei a Primariei, este o decizie istorica

Dupa ani intregi de lupta in instanta, Primaria Capitalei a reusit sa recupereze un teren cu o suprafata de sapte hectare din Parcul Herastrau care ajunsese in proprietatea unor rechini imobiliari. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca aceasta decizie este cea mai mare victoiei a municipalitatii.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

China a devenit cel mai mare importator mondial de petrol

China a devenit, in aprilie, cel mai mare importator mondial de petrol, devansand pentru prima oara Statele Unite, iar achizitiile de profil se vor mentine la un nivel ridicat in pofida incetinirii cresterii economiei tarii asiatice, scrie Reuters.

Aeroportul Henri Coanda, in top 3 din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost clasat de catre Airports Council International-Europe pe locul al treilea in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului, la categoria aeroporturilor care au avut intre cinci si zece milioane de pasageri, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Henri Coanda, locul 3 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Airports Council International-Europe a publicat un nou top al aeroporturilor europene care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului 2015, la categoria aeroporturilor care au avut intre 5 si 10 milioane de pasageri.

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de petrol din lume

China a detronat Statele Unite din pozitia de cel mai mare importator de titei pentru prima oara in luna aprilie si este de asteptat ca achizitiile tarii asiatice sa ramana la un nivel ridicat in ciuda economiei in pierdere de viteza, ceea ce va avea consecinte pe termen lung asupra pietelor petrolului, scrie Reuters.

SSIF Broker, profit de aproape sapte ori mai mare, in primul trimestru

La finele primelor trei luni din 2015, rezultatul global al SSIF Broker indica un profit de 119. 063 lei, fata de un profit de 17. 639 lei in primul trimestru din anul trecut, evolutie care se datoreaza efectului cumulat al rezultatului activitatii de administrare a portofoliului propriu si a ajustarilor de valoare aferente acestuia crestere de 7% fata de aceeasi perioada a anului trecut).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )