Libnet.ro
UNICEF

06:15

INS: Pe trimestrul I din 2015 PIB este mai mare cu 4,2% decat pe trimestrul I 2014. Ponta: Crestere economica peste asteptari! Bravo Romania!

B1 B1,
INS: Pe trimestrul I din 2015 PIB este mai mare cu 4,2% decat pe trimestrul I 2014. Ponta: Crestere economica peste asteptari! Bravo Romania!

Produsul Intern Brut a crescut in termeni reali in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014, cu 1,6%, iar comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta,. continuă pe B1

Henri Coanda, locul 3 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Airports Council International-Europe a publicat un nou top al aeroporturilor europene care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului 2015, la categoria aeroporturilor care au avut intre 5 si 10 milioane de pasageri.

Aeroportul Henri Coanda, in top 3 din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost clasat de catre Airports Council International-Europe pe locul al treilea in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului, la categoria aeroporturilor care au avut intre cinci si zece milioane de pasageri, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Productia industriala a crescut cu 3,3% fata de trimestrul I 2014

Institutul National de Statistica INS) precizeaza ca in primul trimestrul din 2015, comparativ cu perioada similara din 2014, productia industriala a crescut ca serie bruta cu 3,3%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 3,2%, arata un comunicat remis redactiei.

Conpet, profit mai mare cu aproape 20%, de 17,7 milioane lei

Transportatorul de titei Conpet Ploiesti COTE) a inregistrat un profit net de 17,7 milioane de lei in primul trimestru din acest an, mai mare cu 19,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport trimestrial.

Resursele de energie primara au crescut cu 4,8% fata de trimestrul I 2014

Institutul National de Statistica INS) informeaza ca resursele de energie primara au crescut cu 4,8%, in primul trimestru din 2015 comparativ cu aceeasi perioada din 2014, si, de asemenea, resursele de energie electrica au crescut cu 5,1%, arata un comunicat transmis redactiei.

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru din 2015

Produsul Intern Brut a crescut cu 1,6% in primul trimestru, fata de ultimele trei luni din 2014. Comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, PIB a fost mai mare cu 4,3% pe seria bruta, respectiv cu.

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de petrol din lume

China a detronat Statele Unite din pozitia de cel mai mare importator de titei pentru prima oara in luna aprilie si este de asteptat ca achizitiile tarii asiatice sa ramana la un nivel ridicat in ciuda economiei in pierdere de viteza, ceea ce va avea consecinte pe termen lung asupra pietelor petrolului, scrie Reuters.

UPDATE Crestere mult peste asteptari a economiei in primul trimestru. Statistica a anuntat un PIB mai mare cu 4,2% pe primele trei luni. Clasamentul european

In trimestrul I 2015, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6%, iar fata de acelasi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut a inregistrat o crestere cu 4,2%, a transmis miercuri Institutul National de Statistica. E drept ca o parte din aceste cresteri se datoreaza unor efecte statistice, INS operand revizuiri ale cresterii economice din trimestrele I, III si IV din anul trecut. Majoritatea economistilor anticipasera o crestere anuala intre 2,1-3%. Ne asteptam la o crestere a produsului intern brut in trimestrul intai avand in vedere anunturile economice din primele luni ale anului, dar amplitudinea acesteia ne-a luat prin surprindere. Asteptam detaliile pentru a ne putea explica surpriza si pentru a revedea estimarile pentru urmatoarele trimestre. Pe partea de utilizare ne asteptam la contributii semnificative ale exporturilor provenind mai ales din servicii) si ale consumului gospodariilor, a transmis la solicitarea HotNews. ro, economistul sef al Piraeus Bank, Camil Apostol.

Sorin Oprescu, dupa recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau: Este cea mai mare victoriei a Primariei, este o decizie istorica

Dupa ani intregi de lupta in instanta, Primaria Capitalei a reusit sa recupereze un teren cu o suprafata de sapte hectare din Parcul Herastrau care ajunsese in proprietatea unor rechini imobiliari. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca aceasta decizie este cea mai mare victoiei a municipalitatii.

Nicolae Banicioiu: Cardul de sanatate este cel mai mare proiect din 1989, fiind 14,5 milioane de asigurati

Cardul national de sanatate este, cu cei 14,5 milioane de asigurati, cel mai mare proiect pe care l-a avut Romania dupa 1989, rolul acestuia fiind in principal de a opri frauda si scurgerile din sistemul sanitar, a declarat, marti, ministrul Sanatatii,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )