Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consecintele Brexit pentru romanii din Romania: cati risca sa-si piarda locul de munca

Playtech Playtech,
Consecintele Brexit pentru romanii din Romania: cati risca sa-si piarda locul de munca

Nu mai putin de 12. 000 de romani care activeaza in tara noastra si-ar putea pierde locul de munca din cauza unui Brexit fara acord comercial. Din pacate, la momentul de fata, acela este. continuă pe Playtech

Business report: Compania nationala de electricitate a Ungariei ofera energie clientilor casnici din Romania. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? Revolutia tacuta din UE. Brexit: noi reguli la granita, sanatate, auto

Compania nationala de electricitate a Ungariei vrea sa vanda energie clientilor casnici din Romania * Ministerul Fondurilor Europene este cel care a pus piedici firmelor cu probleme la accesarea granturilor * Inflatia isi continua scaderea, 2,1% in octombrie 2020, fiind sub tinta BNR. De ce nu scade Isarescu dobanda-cheie? * Telemunca revolutia tacuta ce se desfasoara in UE * inca o afacere romaneasca, cumparata de un gigant strain * Schimbari si pentru romanii care calatoresc in Marea Britanie de anul viitor. Noi reguli la granita, sanatate, auto * in Germania, doar unul din cinci salariati a pierdut din venituri in pandemie. Femeile si tinerii sunt categoriile vulnerabile in aceasta perioada.

Schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Se intampla de la 1 ianuarie 2021

Se anunta schimbari majore pentru romanii care merg in Marea Britanie. Totul se intampla de la 1 ianuarie 2021, odata cu devenirea realitate a Brexitului. Cu ce schimari vine Brexit. Totul intra in vigoare de la 1 ianuarie Calatoriile din Uniunea Europeana spre Marea Britanie vor deveni mult mai complicate incepand cu 1 ianuarie 2021.

Cea mai proasta veste pentru romanii cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla la pompa

Luni, pretul unui baril de petrol a trecut pragul de 50 de dolari pe baril, pe fondul sperantelor ca introducerea vaccinurilor pentru coronavirus o sa stimuleze cererea globala de combustibili. Cea mai proasta veste pentru romanii cu masini pe benzina si motorina De asemenea, cotatia este in stransa legatura cu demararea campaniei de vaccinare in .

Klaus Iohannis, despre campania de vaccinare anti-COVID din Romania: Va fi o transa simbolica, pentru inceperea vaccinarii. 10.000 de doze ajung pentru 5000 de persoane

Presedintele Romaniei a fost intrebat, miercuri, despre detaliile referitoare la campania de vaccinare anti-COVID din Romania, in contextul in care primele doze de vaccin ar putea ajunge dupa Craciun pe.

USR PLUS propune reformarea sistemului de management al fondurilor europene din Romania

Alianta USR PLUS a anuntat, astazi, ca a propus la negocierile pentru formarea coalitiei de guvernare cu PNL si UDMR o reformare a sistemului de management al fondurilor europene din Romania, inclusiv reorganizarea Ministerului Fondurilor Europene, a autoritatilor de management si a programelor operationale 2021 - 2027.

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

Zona din Romania inghitita de ninsori. Stratul de zapada are 65 de cm deja aici

Iarna si-a intrat pe deplin in drepturi, in special in zonele de munte din tara. Deja, pentru amatorii de schii, zapada a atins un nivel record pentru inceputul de decembrie. ANM anunta ninsori, in continuare, cel putin in zonele montane, la altitudini mari. O zona afectata de cantitatile mari de zapada a fost si Balea .

Vedeta din Romania care a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul? Se grabea la sala!

O vedeta din Romania a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul pentru care a facut-o este acela ca se grabea sa ajunga la sala. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine a incalcat legea de doua ori in doar o ora. Ce vedeta s-a grabit sa ajunga la sala .

Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot. Scandal pentru bani si copii

Gina din serialul La Bloc isi executa silit fostul sot pentru neplata pensiei alimentare. Scandalul pentru bani si copii ia amploare. Vedeta din Romania care isi executa silit fostul sot Actrita de telenovele Ioana Picos si fostul ei sot, Mihai Fagadaru, au decis sa divorteze la cinci ani de la casatorie, in toamna anului trecut.

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )