Libnet.ro
UNICEF

16:45

Constanta: Terasa din Mamaia amendata cu 5.000 de lei pentru ca a continuat sa functioneze dupa ora 23:00

B1 B1,
Constanta: Terasa din Mamaia amendata cu 5.000 de lei pentru ca a continuat sa functioneze dupa ora 23:00

Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) a amendat o terasa din Mamaia, cu 5. 000 de lei, pentru ca nu a incheiat programul duminica seara, la ora 23:00, in contextul noilor masuri impuse pentru prevenirea. continuă pe B1

O terasa din centrul statiunii Mamaia a fost amendata cu 5.000 de lei pentru ca nu a inchis la ora 23.00

O terasa din centrul statiunii Mamaia a fost amendata de reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta cu suma de 5. 000 de lei pentru ca duminica seara nu a oprit programul la ora 23. 00, asa cum a decis Comitetul National pentru Situatii de Urgenta.

Se dau bani de la stat. 2.500 de lei pentru mii de romani. Ce conditie trebuie sa indeplineasca

Sprijin guvernamental de 2. 500 de lei pentru mii de romani. Mecanismul de plata va consta in alocarea sumei direct angajatorilor, care vor deconta angajatilor. 500 de lei de la stat pentru mii de romani Guvernul a decis sa acorde un prijin in valoare de 2. 500 de lei fiecarui angajat care a lucrat in perioada starii .

Romanii au cheltuit in primul trimestru 2,3 miliarde de lei pentru calatorii de vacanta si afaceri

Rezidentii romani au cheltuit, in primul trimestru al acestui an, 2,34 miliarde lei pentru calatorii de vacanta si afaceri, din care 77,6% pentru cele care au vizat destinatii interne, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, relateaza Agerpres.

Romanii au cheltuit in primul trimestru 2,3 miliarde de lei pentru calatorii

Rezidentii romani au cheltuit, in primul trimestru al acestui an, 2,34 miliarde lei pentru calatorii de vacanta si afaceri, din care 77,6% pentru cele care au vizat destinatii interne, conform datelor centralizate de Institutul National de Statistica, relateaza Agerpres.

Atentie, soferi! Amenda intre 2.000 si 10.000 de lei pentru aceasta greseala. Multi o fac zilnic

Multi soferi au primit deja amenzi, majorate cu pana la 5 ori, pentru o greseala des intalnita. Sanctiuni contraventionale in valoare de pana in 10. 000 de lei. Amenda intre 2. 000 si 10. 000 de lei pentru soferii care incalca aceasta regula Pana la intrarea in vigoare a Legii nr. 145 din 22 iulie 2020 pentru schimbarea .

Ministerul Dezvoltarii aloca 4 milioane de lei pentru reabilitarea blocurilor din Slatina

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a aprobat, joi, 30 iulie, transferul a 70 de milioane de lei pentru lucrari de reabilitare termica, in vederea cresterii performantei energetice a blocurilor de locuinte, pentru 13 unitati administrativ-teritoriale, scrie Gazeta Oltului.

Se dau bani de la stat. 400 de lei pentru mii de romani. Conditia necesara pentru a primi banii

Parlamentul a adoptat un proiect de lege care prevede ca parintii vor putea deconta o parte din banii pe care ii cheltuie la after-school. Ca proiectul sa poata fi pus in practica, acesta ar trebui semnat de presedintele Klaus Iohannis. Se dau de la stat cate 400 de lei pentru mii de romani. Care este .

Complex 100% natural din plante medicinale, special conceput pentru pierderea in greutate si reducerea circumferintei taliei

Mentinerea greutatii corporale optime a devenit o adevarata provocare pentru multi dintre romani. Lipsa meselor regulate, modul de viata agitat, blocajele in trafic, alimentele procesate cu valoare nutritiva scazuta dar si lipsa de miscare sunt doar cateva dintre motivele pentru care greutatea normala a devenit un tel greu de atins.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )