Libnet.ro
UNICEF

11:00

Consumam mai mult decat producem. Care este cauza dezechilibrului

România Liberă România Liberă,
Consumam mai mult decat producem. Care este cauza dezechilibrului

Importurile au crescut mai rapid decat exporturile. in vreme ce presedintele Consiliului Fiscal da vina pe scaderea TVA la alimente, mediul de afaceri arata cu degetul spre preturile de transfer. continuă pe România Liberă

Apple Maps, de trei ori mai folosita decat Google Maps pe iOS

Aplicatia pentru harti a celor de la Apple este mult mai populara decat Google Maps pe iOS. Atunci cand a fost lansata, Apple Maps a avut parte de probleme uriase, care i-au convins pe multi utilizatori sa utilizeze in continuare solutia oferita de Google. insa dupa o perioada indelungata, in care a incercat sa-si imbunatateasca [] .

Computerele cuantice, de 100 de milioane de ori mai puternice decat PC-urile

Computerele cuantice sunt urmatorul pas inainte in lumea computerelor. Acesteanu sunt o evolutie incrementala care doar mai adauga niste nuclee la procesoarele clasice, sau mai cresc niste frecvente de calcul. Computerele cuantice folosesc qubiti pentru a calcula mii de variabile ale aceluiasi sistem binar din cauza faptului ca un qubit poate fi atat 1 cat [] .

Romania a exportat 2.239 tone de peste, crustacee si moluste, de 21 de ori mai putin decat a importat

Exporturile Romaniei de peste, crustacee, moluste si alte nevertebrate acvatice au fost de 2. 239 de tone in anul 2014, in scadere cu peste 38% fata de anul precedent. in acelasi timp, importurile au totalizat 47. 081 tone, fiind de 21 de ori mai mari decat cantitatile exportate.

Dupa Ministerul Energiei, si Ministerul Economiei a publicat lista cu societatile la care este actionar si managerii acestora

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri a publicat miercuri lista companiilor din portofoliu la care este actionar, precum si componenta consiliilor de administratie ale acestora. Si Ministerul Energiei a publicat lista cu societatile la care detine actiuni, insa in cursul zilei de marti.

Corina Cretu acuza Politico de un atac fara precedent si fara nicio baza reala: Schimbarile de personal nu sunt exceptionale. Multi realizeaza ca ritmul de activitate este mult mai alert decat si-au imaginat

Comisarul european pentru politici regionale Corina Cretu acuza Politico de un atac fara precedent si fara nicio baza reala, dupa ce publicatia a relatat, citand surse din cabinetul sau, ca politicianul roman ar avea un program de lucru lejer, cu weekenduri prelungite si vizite de lucru care se transforma in mini-vacante, ceea ce ar fi determinat multi membri ai echipei sale sa plece in primul an de mandat.

Cat de adevarata este teoria care spune ca un barbat si o femeie nu pot fi doar prieteni: explicatia este mult mai complexa decat pare

Dezbaterea privind relatiile de prietenie dintre barbati si femei pare sa fie veche de cand lumea. Multi sustin ca un barbat si o femeie nu pot sa fie doar prieteni, pentru ca inevitabil apare si o atractie sexuala intre ei, in timp ce altii sustin opusul ca este posibila o prietenie sincera, platonica.

Utile: Tipuri de grasime abdominala. Cum scapi de ea; Vinul de mandarine si portocale, un remediu pentru boli grave; Mai bun decat orice medicament. Ce se intampla daca mananci cateva boabe de orez crud si apoi bei apa?

Afla de ce te doare mijlocul. Odata cu instalarea anotimpului friguros, incep si durerile de spate. De ce te doare mijlocul? Vezi ce spun specialistii. Obiceiul alimentar care creste riscul de accident cerebral. Daca esti la dieta sau faci mult sport, probabil incluzi in alimentatie multa carne rosie, deoarece.

Raoul Ros, Alcatel-Lucent: Avem mai mult succes in strainatate decat in Romania si vrem sa schimbam acest lucru

Alcatel-Lucent, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de telecomunicatii de pe piata locala, vrea sa isi creasca businessul generat de clienti din Romania, in prezent majoritatea veniturilor fiind realizat din exportul de servicii catre.

INTERCEPTARI Avocatul retrocedarii fermei Baneasa: Trebuie sa-l ajuti mai mult, Dan, cu printii/ Andronic: Da, ziarul o poate face, dar nu este suficient

Sunt ultima ta sansa. Asta i-ar fi spus afaceritul Remus Truica printului Paul care nu era sigur ca vrea sa plateasca supercomisioane pentru a recupera hectare intregi de teren care nici macar nu-i apartineau. Printul Paul, s-a externat joi dupa-amiaza din spital, iar acum este asteptat in fata anchetatorilor DNA Brasov fiind suspectat ca a revendicat ilegal zeci de proprietati, unele ajungand deja in posesia sa.

Cat petrol are Romania: rezervele dovedite de titei sunt de 14 ori mai mici decat cele ale Tatneft, o companie medie din Rusia

Dezbaterile privind regimul de taxare a resurselor de titei si gaze se concentreaza de doi ani de zile in jurul nivelului de impozitare si a banilor pe care statul ar trebui sa ii incaseze prin redevente si mai putin pe un aspect la fel de important:.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )