Libnet.ro
UNICEF

14:15

Contraspionajul din Ucraina si cel din Republica Moldova, mobilizare puternica: Eforturi intarite de frica ingerintelor din Rusia

B1 B1,
Contraspionajul din Ucraina si cel din Republica Moldova, mobilizare puternica: Eforturi intarite de frica ingerintelor din Rusia

Regimul de contraspionaj de pe teritoriul Ucrainei si-a intarit eforturile, la intrarea in Republica Moldova, pentru contracararea cetatenilor radicali din Rusia, a anuntat Serviciul de Securitate ucrainean. continuă pe B1

Avertisment dur pentru Republica Moldova: Scenariu rus de federalizare a republicii

Situatia politica din Republica Moldova este urmarita cu ingrijorare in Ucraina. intr-un comunicat al Ministerului de Externe ucrainean, citat luni de Unian. ua, se subliniaza ca este important pentru Republica.

UPDATE Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. ACTUALIZARE: Republica Moldova va organiza alegeri anticipate in septembrie, dupa cum a anuntat Pavel Filip, cel care conducea vechiul Guvern. Instabilitatea politica este extrem [] .

Consiliul Europei cere opinia Comisiei de la Venetia, privind situatia din Republica Moldova

Secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, a solicitat de urgenta opinia Comisiei de la Venetia in legatura cu ultimele decizii din Republica Moldova, inclusiv conditiile de dizolvare a.

Analiza cu privire la situatia din Republica Moldova: Bucurestiul este direct afectat de aceasta criza politica

Istoricul si analisitul politic din Republica Moldova, Ion Mischevca, a explicat intr-un interviu recentele evolutii politice si geopolitice de la Chisinau si cum anume Bucurestiul ar fi bine sa le perceapa.

LIVE VIDEO Republica Moldova fierbe, mii de oameni in strada: ce spune Klaus Iohannis despre situatia de la Chisinau

Criza politica din Republica Moldova s-a adancit duminica, 9 iunie. Presedintele Igor Dodon a fost suspendat din functie, Parlamentul a fost dizolvat, iar Guvernul a fost invalidat. Practic, in acest moment, Republica Moldova este o tara scufundata intr-un haos politic. Situatia de la Chisinau, capitala Republicii Moldova, este extrem de tensionata. Sedinta extraordinara convocata, sambata, [] .

Guvernul Romaniei, apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic

Guvernul Romaniei a facut un apel la toate fortele politice din Republica Moldova sa respecte procesul democratic. Guvernul Romaniei a anuntat ca urmareste indeaproape evolutiile politice din Republica Moldova.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

Povestea framantarilor politice din ultimele zile. Si de ce este atat de superficiala politica Romaniei fata de Republica Moldova

Ocultarea adevaratelor probleme cu care se confrunta Republica Moldova si implicit si partidele autentic pro-europene si romanesti de la Chisinau) face parte din portia de dezinformare pe care PD a servit-o multi ani la rand pe terenurile de golf si hotelurile de lux de la Chisinau, detinute de Plahotniuc. Aceasta discretie, pe fundalul unei lipse de atentie asurzitoare la Bucuresti fata de interesele vitale ale Republicii Moldova, genereaza costuri pe care ar trebui cineva sa si le asume politic. O politica bazata pe evaluari superficiale si dovezi implauzibile nu serveste intereselor nationale ale Romaniei in RM.

Reactia NATO privind situatia politica din Republica Moldova

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord NATO) a anuntat ca urmareste cu ingrijorare criza politica din Republica Moldova. NATO cheama toate partidele politice sa actioneze cu calm si sa solutioneze toate divergentele prin dialog si prin respectarea statului de drept.

Ciolacu: Voi acorda sprijin pentru gasirea unei solutii care sa mentina Republica Moldova pe cursul sau european

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a scris, duminica, pe Facebook, ca este nevoie de o abordare echilibrata din partea tuturor factorilor politici pentru depasirea situatiei de criza din Republica Moldova si ca va acorda tot sprijinul necesar prin intermediul diplomatiei parlamentare pentru gasirea unei solutii, pentru Republica Moldova sa mentina parcursul european.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )