Libnet.ro
UNICEF

10:00

De ce copiii din Romania sunt pusi sa se inscrie la discipline pe care nu vor sa le studieze

B1 B1,
De ce copiii din Romania sunt pusi sa se inscrie la discipline pe care nu vor sa le studieze

Intrebat de ce elevii sunt obligati sa urmeze cursurile unei discipline de care nu sunt atrasi, fiindca sistemul de invatamant roman nu are infrastructura, cadre didactice specializate. continuă pe B1

Masini germane inmatriculate pe piata auto din Romania anul acesta

Masinile germane sunt in continuare cele mai cautate autoturisme noi pe piata auto din Romania, unde detin aproape un sfert din inmatriculari, peste 16. 000 de unitati din totalul de 68. 000 de unitati inregistrate anul acesta, reiese din datele DRPCIV.

Actual de Cluj: Mirel Palada a participat in weekend la un seminar Aikido desfasurat la Cluj/ Presedintele Federatiei, zilele trecute: Palada este o rusine pentru Aikido-ul din Romania

Mirel Palada a participat in cursul acestui weekend, la Cluj-Napoca, la un seminar de Aikido, sportul sau preferat, sustine publicatia locala ActualdeCluj. ro. In urma cu doar cateva zile, Dan Corneliu Ionescu, presedintele Federatiei Romane de Aikido si al European Aikido Confederation, afirma ca gestul lui Palada, care l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu, miercuri seara, in studioul B1 TV, este o rusine pentru Aikido-ul din Romania.

Banca Transilvania preia Bancpost. Eurobank se retrage din Romania

Banca Transilvania anunta ca negocierile privind achizitia Bancpost continua, finalizarea acestora fiind estimata la sfarsitul lunii octombrie, potrivit unui comunicat transmis vineri catre Bursa de Valori Bucuresti BVB). Grecii de la Eurobank, care este actionarul principal al Bancpost, se retrag din Romania, informeaza Gandul.

Carmen Dan: Printre migrantii din Romania se afla si persoane ce prezinta risc la adresa securitatii nationale

Ministrul de Interne, Carmen Dan a declarat intr-un interviu ca printe migrantii ce au intrat ilegal in Romania se afla si persoane care presupun riscuri la adresa securitatii nationale,.

Sportiva adolescenta Kovesi.Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Sportiva adolescenta Kovesi. Iata cum arata acum 15 ani cea mai puternica femeie din Romania (FOTO)

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef DNA, asociata cu cea mai puternica femeie din Romania, a avut o adolescenta demna de laude, relateaza stirilekanald. ro. Pana sa intre la facultate, Kovesi,.

Orasul din Romania in care nu ai voie sa ai mai mult de doua pisici

Primarul Buzaului, Constantin Toma, a favut un nou regulament, prin care o persoana nu poate avea mai mult de doua feline, dar sunt reguli noi si pentru stapanii cainilor, potrivit.

Stelian Tanase, despre dezvaluirile facute de fostul adjunct al lui Coldea: Cea mai periculoasa amenintare pentru ordinea constitutionala din Romania dupa 1989

Colonelul in rezerva, Daniel Dragomir, a facut in ultimele zile numeroase dezvaluiri despre perioada in care a petrecut-o in SRI in subordinea lui Florian Coldea si despre implicatiile.

Membrii unei celebre trupe din Romania, grav raniti, dupa ce un TIR s-a rasturnat peste masina lor

Membrii trupei DJ Project, Gino Manzotti, DJ Maxx si Mira au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc luni, pe DN7, in judetul Valcea, cand un TIR s-a rasturnat si a lovit doua masini.

FOTO VIDEO Tinerii suspecti in atentatul cu bomba de la metroul din Londra sunt refugiati. Amandoi au fost in grija unui cuplu decorat de Regina Angliei

Tanarul de 18 ani care a fost retinut in portul Dover, suspectat ca este cel care a pus bomba in statia de metrou Parson Green, este un orfan irakian.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )