Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un copil de 15 ani din Iasi salveaza 5 vieti! Parintii sai, desi indurerati dupa pierderea sa, au fost de acord cu transplantul!

B1 B1,
Un copil de 15 ani din Iasi salveaza 5 vieti! Parintii sai, desi indurerati dupa pierderea sa, au fost de acord cu transplantul!

Un caz induiosator a impresionat medicii de la Spitalul Clinic Dr. Parhon Iasi care au prelevat organe de la un baiat de 15 ani care a decedat in urma unui anevrism cerebral. Gestul extraordinar al. continuă pe B1

Moarte stranie pentru un barbat din Iasi. A murit in acelasi loc in care sotia lui si-a dat ultima suflare, in urma batailor incasate acasa

Un barbat de 52 de ani, din Iasi, angajat al Spitalului Municipal Pascani, a fost gasit mort in curtea casei, in acelasi loc in care ar fi murit si sotia sa, in urma cu cativa ani. Politistii au deschis dosar penal de moarte suspecta.

Un copil de sase ani din Chisinau, rapus de gripa

Un copil de sase ani s-a stins din viata acum cateva zile, fiind diagnosticat cu gripa de tip AH1N1. Baiatul este cetatean strain si venise, impreuna cu mama sa, in ospetie la rudele sale din Chisinau. Informatia a fost prezentata luni, 13 ianuarie, la sedinta operativa de la Primariei.

Hot din Iasi, condamnat de instanta sa munceasca in Primaria de unde a furat un seif

Un barbat din Iasi, care a intrat, impreuna cu alti doi complici, cu cagule pe fata, sa fure seiful cu bani din Primaria Tibana, a fost condamnat de instanta sa lucreze in folosul comunitatii intr-o institutie a autoritatii locale jefuite, transmite Mediafax.

Un indragit actor din Anatomia lui Grey paraseste serialul dupa 15 ani

Actorul Justin Chambers, un indragit personaj din Anatomia lui GreyGreys Anatomy paraseste serialul dupa 15 ani de cand facea parte din distributia productiei ABC.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )