Libnet.ro
UNICEF

19:45

Copil mare: Cel mai bun jucator de tenis din Romania a ajuns in prima semifinala ATP din cariera. Victorie splendida

Adevărul Adevărul,
Copil mare: Cel mai bun jucator de tenis din Romania a ajuns in prima semifinala ATP din cariera. Victorie splendida

Marius Copil 93 ATP), singurul roman aflat in Top 100 mondial, e la doi pasi de a castiga turneul de la Sofia. Parcursul de pana acum i-a asigurat o urcare importanta in ierarhia ATP. continuă pe Adevărul

Pro TV a atras venituri nete de peste 190 de milioane in 2017. Cel mai bun profit operational din 2008 incoace

Pro TV a atras, in 2017, venituri nete de 191 milioane de dolari, in crestere cu 10% fata de anul precedent, rezultatul OIBDA profit operational inainte de depreciere si amortizare) fiind de 74 de milioane, in crestere cu 20% fata de 2016, potrivit datelor financiare ale companiei-mama, Central European Media Enterprises CME), anuntate joi. Rezultatul OIBDA anual este, conform reprezentantilor companiei, cel mai bun obtinut dupa 2008. Cresterile la nivel local sunt similare cu cele inregistrate la nivel de grup.

Utile:Cel mai bun remediu natural pentru vindecarea negilor; Ceai de ghimbir - proprietati digestive si antistres dovedite; Stii cat de utile sunt foile de dafin?

Ce sa mananci cand esti racita. Supa de pui cu taitei: ise mai spune supa de alungat raceala, iar adevarul e ca tot ce se spune despre supa de pui cu taitei nu e doar marketing destept! Aceasta fiertura sarata reuseste sa puna la loc. Cele mai bune alimente pentru metabolism. Te ajuta sa slabesti mai usor. Cerealele integrale contin fibre hidrosolubile si un complex de carbohidrati care stabilizeaza nivelul insulinei. Ca urmare, nu-ti mai este atat de.

Eleva desemnata cel mai bun orator al echipei Romaniei la Moot Court Europe: Cand te prezinti in fata judecatorilor, fiecare cuvant conteaza. Fiecare gest

Maria Magdalena Enache este unul dintre cei opt elevi romani care, luna trecuta, au reprezentat Romania la Moot Court Europe Haga, acolo unde pustii au pledat in fata judecatorilor Curtii Penale si ai Tribunalului Penal International pentru fosta Iugoslavie, intr-o competitie internationala de procese simulate in domeniul dreptului comunitar si unde a fost desemnata cel mai bun orator al echipei romanesti.

Cel mai bun moment pentru a cumpara actiuni? Ce se intampla cu bursa dupa momentele de panica

Inceputul acestei saptamani a adus noi episoade de panica pe bursele din intreaga lume, insa istoria arata ca astfel de scaderi sunt in general recuperate in luna de zile care urmeaza. In ultimii cinci ani, Bursa de Valori Bucuresti BVB) a urcat in.

Finlanda si Estonia vor sa construiasca cel mai lung tunel subacvatic din lume

Finlanda si Estonia au prezentat proiectul unui tunel subacvatic de peste 100 de kilometri care sa faca legatura intre capitalele Helsinki si Tallin. Masinile vor fi transportate in shutlle-uri cu 160 km/h, potrivit Automarket. ro.

Faze tari: Inghetata interzisa minorilor! Semnezi o declaratie pe propria raspundere pentru a o gusta; Artist latino american, acuzat ca l-a plagiat pe Fuego; Cel mai sexy prof de mate din lume

O catelusa din SUA care a disparut fara urma acum zece ani s-a intors acasa. O catelusa din Pennsylvania si-a reintalnit stapanii la zece ani dupa ce a disparut si a fost declarat moarta. In 2008, copiii lui Debra Suierverd se jucau cu. Drona care transporta oameni poate fi taxiul zburator autonom din viitor. Taxiurile zburatoare autonome reprezinta mijlocul de transport al viitorului, dar se pare ca acel viitor este mai aproape decat am fi crezut. Companii de renume din.

BRD, cel mai mare profit din ultimii 6 ani. Castigul net al bancii s-a marit cu 85% in 2017

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 1,415 mld. lei in 2017, in crestere cu 85,3% fata de anul anterior si totodata cel mai bun rezultat financiar inregistrat in ultimii sase ani. Potrivit reprezentantilor bancii, evolutia s-a datorat veniturilor.

Cel mai bogat fotbalist din lume este miliardar si joaca in Spania. Nu este nici Messi, nici Ronaldo

Mathieu Flamini, mijlocasul francez care a semnat saptamana trecuta cu echipa spaniola Getafe, este prezentat de ziarul Marca drept cel mai bogat fotbalist din lume. Fostul jucator al lui Arsenal si Mi.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

PERICOL pentru SANATATEA GLOBALA: in zona arctica se gaseste cel mai MARE zacamant de mercur

Specialistii au descoperit cel mai mare zacamant de mercur din lume in zona arctica. Cercetatorii sunt ingrijorati de cantitatea care ar putea ajunge in reteaua alimentara, specificand ca ar.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )