Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eleva desemnata cel mai bun orator al echipei Romaniei la Moot Court Europe: Cand te prezinti in fata judecatorilor, fiecare cuvant conteaza. Fiecare gest

Adevărul Adevărul,
Eleva desemnata cel mai bun orator al echipei Romaniei la Moot Court Europe: Cand te prezinti in fata judecatorilor, fiecare cuvant conteaza. Fiecare gest

Maria Magdalena Enache este unul dintre cei opt elevi romani care, luna trecuta, au reprezentat Romania la Moot Court Europe Haga, acolo unde pustii au pledat in fata judecatorilor Curtii Penale si ai Tribunalului Penal International pentru fosta Iugoslavie, intr-o competitie internationala de procese simulate in domeniul dreptului comunitar si unde a fost desemnata cel mai bun orator al echipei romanesti. continuă pe Adevărul

De ce Amazon este inca cel mai bun business pe care il poti incepe cu un buget de circa 5000 de dolari

Foarte multi romani au inceput in ultimii doi ani Amazon Business, iar foarte multi au deja rezultate exceptionale. Veniturile lor sunt in unele cazuri si de cateva milioane de dolari pe an, spune Alin Bugeac, antreprenor, comerciant pe Amazon si.

De ce Amazon este inca cel mai bun business pe care il poti incepe cu un buget de circa 5000 de dolari

Foarte multi romani au inceput in ultimii doi ani Amazon Business, iar foarte multi au deja rezultate exceptionale. Veniturile lor sunt in unele cazuri si de cateva milioane de dolari pe an, spune Alin Bugeac , antreprenor, comerciant pe Amazon si.

Cel mai bun job pentru tine in functie de zodie. Sigur nu stiai asta!

Un sondaj realizat de catre CareerBuilder. com printre 9. 000 de angajati a scos la iveala faptul ca persoanele nascute in Scorpion, Leu, Taur si Rac au un venit mediu de peste 100. 000 de dolari pe an, in timp ce.

Cel mai mare fotbalist roman, Gheorghe Hagi, implineste 53 de ani. Nu m-am nascut cel mai bun, ci am devenit, prin munca si sacrificiu

Cel mai mare fotbalist roman s-a nascut pe 5 februarie 1965 in comuna Sacele, judetul Constanta. La 53 de ani, Gheorghe Hagi a declarat ca numele sau inseamna harnicie, ambitie, generozitate si iuteala.

Cum se prepara cel mai bun papricas de pui cu smantana. Reteta unei gospodine din Ardeal ajunsa la varsta de 83 de ani

Papricasul de pui cu smantana este poate unul din cele mai populare feluri de mancare din Ardeal. Denumirea de papricas denota specificul ardelenesc, venind de la paprika, respectiv boiaua de ardei.

Fratia Barbosilor din Cluj strange bani sa cumpere o ambulanta pentru institutia de stat. Intentionam sa rascolim pamantul sa gasim cel mai bun pret

La cateva zile dupa ce medicul sef UPU-SMURD Cluj a declarat ca ambulantele din parcul auto al institutiei sunt vechi, membrii ONG-ului Beard Brothers/Fratia Barbosilor au decis sa porneasca o companie umanitara.

Wall Street a inregistrat cel mai semnificativ declin din 2011

Principalii indici ai bursei de pe Wall Street, Dow Jones Industrial Average si S and P 500 Index, au inregistrat in timpul sedintei de tranzactionare de ieri cel mai semnificativ declin din 2011, in conditiile in care investitorii estimeaza ca Rezerva Federala a SUA Fed) va fi nevoita sa majoreze rapid dobanzile dupa ce randamentul la obligatiunile de stat pe 10 ani a atins cea mai ridicata valoare din ultimii patru ani.

Cel mai mare producator german de pui intra in industria carnii de laborator

Cel mai mare producator de carne de pasare din Germania, PHW/Wiesenhof, a decis sa intre pe segmentul productiei de carne realizata artificial, in laborator, prin achizitia unei participatii minoritare la start-up-ul israelian SuperMeat.

Mircea Badea: Acestea sunt imaginile care descriu cel mai bine pesedistii - VIDEO

Mircea Badea a prezentat in emisiunea in Gura Presei imagini care, asa cum spune realizatorul, descriu cel mai bine pesedistii. Vreti sa stiti cum sunt pesedistii? Asa sunt ca in imaginile.

Tocmai a castigat CEL MAI MARE PREMIU din istoria pariurilor in Romania! Suma de 7 cifre este

Un barbat din Bacau a dat lovitura vietii la pariuri sportive si a castigat cel mai mare premiu inregistrat in Romania, scrie Sport. ro. Norocosul a jucat 42 de bilete la pariuri sportive, mizand intre 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )