Libnet.ro
UNICEF

01:05

O copila de 12 ani a murit dupa ce a cazut din microbuz. Soferul circula cu usile deschise

Adevărul Adevărul,
O copila de 12 ani a murit dupa ce a cazut din microbuz. Soferul circula cu usile deschise

O fetita in varsta de 12 ani a decedat dupa ce a cazut din microbuzul cu care calatorea spre casa. Soferul uitase sa inchida usile din spate. continuă pe Adevărul

O fata de 12 ani din Salaj a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, pentru ca usa s-a deschis n mers

O fata in varsta de 12 ani a murit, marti, in Zalau, dupa ce usa din spate a microbuzului in care se afla s-a deschis in mers si ea a cazut pe drum, relateaza Mediafax.

TRAGEDIE la Zalau: O fetita a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O fetita de 11 ani din Zalau a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, informeaza Libertatea. Totul s-a intamplat in momentul in care usa din spate a microbuzului s-a deschis in timpul mersului, iar fetita.

Detalii haluncinante in cazul fetitei din Zalau, care a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O copila, care circula cu un microbuz scolar, a cazut in cap in timp ce acesta era in mers. Fetita a murit la scurt timp dupa accident. Se pare ca eleva statea pe un scaun fara spatar, in partea di.

Tragedie in Italia. Un roman a murit dupa ce a cazut 30 de metri intr-o rapa

Un roman, in varsta de 44 de ani, se afla cu oile la pascut cand s-a produs nenorocirea, in provincia Messina din Italia. Barbatul a cazut de la 30 de metri inaltime, intr-o rapa, si a murit pe.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A murit dupa ce vagonul unui carusel din Franta l-a lovit puternic

Sfarsit tragic pentru un roman in varsta de 30 de ani, din Franta. Barbatul a murit dupa ce un carusel, dintr-un parc de distractii din Franta, l-a lovit. Incidentul s-a petrecut la Cristal Parc din.

Cum arata fiica lui Tom Cruise la 12 ani

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes, a implinit deja 12 ani. Este aproape adolescenta. Iata una din rarele aparitii recente, tinand cont ca mama ei nu a mai expus-o public prea mult in ultimii ani.

Sfarsit tragic pentru o femeie din Botosani. A murit dupa ce s-a inecat cu mancare

Sfarsit tragic pentru femeie de numai 49 de ani din Botosani. Victima a murit vineri seara,dupa ce s-a inecat cu mancare. Tragedia s-a intamplat vineri seara, in timp ce femeia se afla la masa. S-a.

Atac armat n statul Illinois: Cinci persoane au murit dupa ce un barbat a deschis focul ntr-un parc industrial din Aurora / Atacatorul a fost mpuscat

Cinci persoane au murit, iar alte cateva au fost ranite, inclusiv 5 politisti, dupa ce un individ a deschis focul in incinta unui parc industrial din Aurora, o localitate aflata la 65 de kilometri de Chicago, Illinois, au anuntat autoritatile, precizand ca atacatorul a fost impuscat mortal, relateaza Mediafax.

Fotografie rara cu fiica lui Tom Cruise. Suri are 12 ani si isi vede tatal doar in poze

Sunt aproape sapte ani de cand celebrul actor nu s-a mai intalnit, fata in fata, cu singura lui fiica biologica. Suri este vizibil afectata de decizia tatalui ei, desi mama sa face eforturi pentru a nu-i lipsi nimic.

Nu a mai facut amor de 12 ani! Ce s-a intamplat cu ea cand a incercat sa intretina din nou relatii intime!

Sophie Fontanel este scriitoare si editor de moda al publicatiei Elle. Ea a luat decizia de a nu mai face sex cand avea 27 de ani si un iubit cu care era de cinci ani. La inc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )