Libnet.ro
UNICEF

13:30

O copila de doar trei ani a cazut din masina in timpul mersului

Adevărul Adevărul,
O copila de doar trei ani a cazut din masina in timpul mersului

O fetita de trei ani a cazut dn masina in timpul mersului. Micuta nu era fixata in scaunul special pentru copii si a reusit sa deschida portiera si a cazut. continuă pe Adevărul

O fetita de trei ani a ajuns la spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers, din cauza ca nu era asigurata in scaun

O mama din Baia Mare s-a ales cu dosar penal, pentru vatamare corporala, dupa ce fiica sa, in varsta de trei ani, a cazut din masina aflata in mers, pentru ca nu era asigurata in scaunul special.

O fetita a fost internata in spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers. Dosar penal pe numele mamei sale

Politistii din judetul Maramures au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele unei femei din Baia Mare a carei fetita de trei ani a cazut din masina aflata in mers,.

Incident dramatic in Baia Mare. O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii si a cazut din mers

O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii in care se afla si a cazut pe carosabil. Accidentul a avut loc in Baia Mare, iar fetita se afla in masina cu mama ei, potrivit.

Directorul unei scoli auto din Balti, condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Directorul uneiscoli auto din Balti a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Procuratura Anticoruptie a demonstrat vinovatia acestuia in comiterea traficului de influenta, inculpatul fiind luat sub straja chiar din sala de judecata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2933 seconds )