Libnet.ro
UNICEF

11:45

Incident dramatic in Baia Mare. O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii si a cazut din mers

Antena3 Antena3,
Incident dramatic in Baia Mare. O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii si a cazut din mers

O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii in care se afla si a cazut pe carosabil. Accidentul a avut loc in Baia Mare, iar fetita se afla in masina cu mama ei, potrivit. continuă pe Antena3

O fetita de trei ani a ajuns la spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers, din cauza ca nu era asigurata in scaun

O mama din Baia Mare s-a ales cu dosar penal, pentru vatamare corporala, dupa ce fiica sa, in varsta de trei ani, a cazut din masina aflata in mers, pentru ca nu era asigurata in scaunul special.

O copila de doar trei ani a cazut din masina in timpul mersului

O fetita de trei ani a cazut dn masina in timpul mersului. Micuta nu era fixata in scaunul special pentru copii si a reusit sa deschida portiera si a cazut.

Directorul unei scoli auto din Balti, condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Directorul uneiscoli auto din Balti a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Procuratura Anticoruptie a demonstrat vinovatia acestuia in comiterea traficului de influenta, inculpatul fiind luat sub straja chiar din sala de judecata.

Incident dramatic in Constanta! O femeie a cazut de la etaj

O femeie, in varsta de 50 de ani, a cazut de la etajul 7 al unui bloc din Constanta. La fata locului au ajuns si medicii care au inceput manevrele de resuscitare, insa pentru femeie nu s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )