Libnet.ro
UNICEF

23:30

O fetita de trei ani a ajuns la spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers, din cauza ca nu era asigurata in scaun

România Liberă România Liberă,
O fetita de trei ani a ajuns la spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers, din cauza ca nu era asigurata in scaun

O mama din Baia Mare s-a ales cu dosar penal, pentru vatamare corporala, dupa ce fiica sa, in varsta de trei ani, a cazut din masina aflata in mers, pentru ca nu era asigurata in scaunul special. continuă pe România Liberă

O fetita a fost internata in spital, dupa ce a cazut din masina aflata in mers. Dosar penal pe numele mamei sale

Politistii din judetul Maramures au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pe numele unei femei din Baia Mare a carei fetita de trei ani a cazut din masina aflata in mers,.

Incident dramatic in Baia Mare. O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii si a cazut din mers

O fetita de numai trei ani a deschis portiera masinii in care se afla si a cazut pe carosabil. Accidentul a avut loc in Baia Mare, iar fetita se afla in masina cu mama ei, potrivit.

FOTO Un barbat si-a pierdut viata in conditii greu de imaginat, pe un drum din Olt. Alte trei victime au ajuns la spital

Un accident grav de circulatie a avut loc sambata-seara pe un drum judetean din Olt, un barbat fiind gasit decedat, iar alte trei persoane fiind transportate la spital.

O copila de doar trei ani a cazut din masina in timpul mersului

O fetita de trei ani a cazut dn masina in timpul mersului. Micuta nu era fixata in scaunul special pentru copii si a reusit sa deschida portiera si a cazut.

Directorul unei scoli auto din Balti, condamnat la trei ani de inchisoare pentru trafic de influenta

Directorul uneiscoli auto din Balti a fost condamnat la trei ani de inchisoare. Procuratura Anticoruptie a demonstrat vinovatia acestuia in comiterea traficului de influenta, inculpatul fiind luat sub straja chiar din sala de judecata.

Accident cu trei victime. Soferul a adormit la volan si a intrat intr-un copac

Trei tineri au ajuns la spital, dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier produs pe fondul oboselii conducatorului auto.

Accidente in lant pe soselele din Mehedinti. Doi barbati au ajuns la spital

Doi barbati au ajuns duminica la spitalul din Drobeta Turnu Severin in urma unor accidente de circulatie care s-au petrecut pe soselele din Mehedinti.

Faze tari: Barbatul care a purtat acelasi tricou timp de 20 de ani, motivul este emotionant; Familia din Romania care traieste cu stalpul de curent in casa; Femeia care s-a mutat in biserica

I-a adus iubitei o frunza de aloe in loc de flori. Reactia femeii. Tyler Brooks, un tanar de 21 de ani din Dallas, statul american Texas, a vrut sa-i. Explicatia unei gravide care s-a fotografiat acoperita de albine. O apicultoare din statul american Ohio, insarcinata cu al patrulea copil, a decis sa.

Primele imagini cu Guru Bivolaru dupa iesirea din arest - VIDEO

Fondatorul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut MISA), Gregorian Bivolaru, a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Bistrita, dupa ce decizia data saptamana trecuta de judecatori nu a .

Guvernul ungar anunta ca isi va mentine pozitia privind cotele de refugiati si dupa alegerile din 2018

Guvernul ungar a respins, luni, o informatie aparuta in presa germana, potrivit careia premierul Viktor Orban ar putea fi deschis fata de o solutie de compromis in problema redistribuirii refugiatilor, dupa alegerile generale care vor avea loc anul viitor in Ungaria, scrie Agerpres, citand agentia MTI.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3251 seconds )