Libnet.ro
UNICEF

17:15

Grigore Cartianu, despre cazul Danielei Crudu: Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei

Playtech Playtech,
Grigore Cartianu, despre cazul Danielei Crudu: Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei

UPDATE: La o noua verificare, Grigore Cartianu si jurnalista Lora Schmit-Popa, au sters de pe facebook, respectiv de pe site-ul de presa, materialele despre care discutam in randurile de mai jos! Grigore Cartianu este recunoscut pentru duritatea in exprimare, mai ales cea jurnalistica. Se pare ca aceasta s-a acutit si mai tare de cand a . continuă pe Playtech

Medicii i-au dat o veste crunta Danielei Crudu. Asistenta TV, operata de urgenta

Vestea soc a acestei dimineti a rascolit showbiz-ul romanesc. Dupa ce s-a aflat in urma cu cateva clipe ca Daniela a fost batuta cu brutalitate de iubit, acum fanii ei au aflat ca va fi operata de urgenta. Daniela Crudu, operata de urgenta Conform surselor cancan. ro, Daniela Crudu ar fi fost batuta de iubitul ei .

Ordin de restrictie pentru iubitul Danielei Crudu, dupa ce a desfigurat-o. Cum a incercat barbatul sa scape de politisti

Iubitul Danielei Crudu s-a ales cu un ordin de restrictie, dupa ce vedeta de televiziune a ajuns la spital cu mai multe rani, in urma unui conflict cu acesta.

Sorin Ovidiu Balan, despre cazul femeii ucise in Chitila: Omor cu premeditare, este clar! - VIDEO

Jurnalistul Sorin Ovidiu Balan a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre cazul femeii din Chitila, ucisa vineri dimineata de fostul sot, desi femeia avea ordin de protectie. De asemenea, Iulian Surugiu, din cadrul Federatiei Sindicatelor din Politie, a intervenit la Antena 3, unde a precizat ca este o situatie grava de nerespectare a legji, iar politistii care l-au eliberat ieri pe agresor, vor plati cu siguranta.

Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului. Ce anunt a facut vedeta

Mihaela Radulescu se simte expusa pericolului coronavirusului care a speriat Planeta, dar fiind ca este obligata sa cuterierea lumea-n lung si-n lat pentru a se imparte intre contractele pe care le are, dar si sa-i fie alaturi iubitului ei. Mihaela Radulescu, in pericol din cauza coronavirusului Pentru ca nu e de gluma cu acest virus .

Peste 60 de trenuri au fost anulate joi din cauza vremii vitrege, iar patru vor fi anulate si maine. Care sunt zonele cu probleme

Vantul puternic si conditiile de iarna din Baragan si Dobrogea au determinat CFR Calatori sa creasca numarul de trenuri anulate joi de la 35, la 68, iar vineri sunt anulate trei trenuri. CFR Infrastructura a anuntat ca actioneaza pentru indepartarea copacilor cazuti peste calea ferata, iar intre Bucuresti si Mangalia trenurile au circulat pana la ora 13. 10 cu locomotive diesel, din cauza vantului care in unele zone a batut si cu peste 100 kmh. Din cauza vremii, unele trenuri au intarziat si cateva ore. UPDATE CFR SA informeaza ca incepand cu ora 16. 00 toate liniile de cale ferata afectate de vremea nefavorabila sunt operationale, iar circulatia trenurilor a revenit la normal.

Bebelus nevaccinat, mort din cauza gripei. Bilantul deceselor a ajuns la 18

Noi decese confirmate din cauza virusului gripal. Bilantul celor care au murit din cauza gripei a ajuns la 18.

Trafic blocat in Bucuresti din cauza nametilor. Ce s-a intamplat cu utilajele de deszapezire

Bucurestenii resimt din plin prima zapada serioasa din sezonul rece. Traficul blocat din cauza nametilor i-a surprins pana si pe locuitorii Capitalei, obisnuiti cu inghesuiala de pe sosele. Ce se intampla cu utilajele de deszapezire si de ce nu-si fac aparitia? Trafic blocat in Capitala: Nametile au luat prin surprindere autoritatile Ca in fiecare an, .

Premier League: Meciul Manchester City - West Ham, amanat din cauza furtunii Ciara

Meciul Manchester City - West Ham United, programat astazi, in etapa a XXVI-a a campionatului Angliei, a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice.

Doua curse Tarom, anulate din cauza furtunii Ciara ce traverseaza nord-vestul Europei

Doua curse Tarom, cu destinatia Bucuresti Londra si Londra Bucuresti, au fost anulate duminica din cauza furtunii Ciara ce traverseaza nord-vestul Europei, au anuntat reprezentantii companiei de stat, potrivit Mediafax.

Nikita, probleme mari in Spania. isi pune zilnic viata in pericol din cauza banilor

Va mai aduceti aminte de Nikita? Era o vreme cand era nelipsita din presa de cancan, fie datorita problemelor pe care le avea sau le isca, fie datorita aparitiilor ei inedite. Din pacate, pentru ea, i-a apus vremea, iar acum se chinuie sa supravietuiasca prin Spania. Nikita, probleme mari in Spania Reporterii Impact. ro au aflat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )