Libnet.ro
UNICEF

10:15

Coreea de Nord, acuzatii la adresa lui Donald Trump: Presedintele american a declarat razboi tarii noastre

Antena3 Antena3,
Coreea de Nord, acuzatii la adresa lui Donald Trump: Presedintele american a declarat razboi tarii noastre

Ri Yong Ho, seful diplomatiei nord-coreene, l-a acuzat pe Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de. continuă pe Antena3

Kim Jong-Un si-a iesit din minti de furie. Amenintari fara precedent la adresa lui Donald Trump

Liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, l-a calificat vineri deranjat mintal pe presedintele american, Donald Trump, si a afirmat ca il va face pe acesta sa plateasca scump pentru.

Donald Trump aduce in discutie acordul nuclear, dupa testul balistic al Iranului

Noul test balistic al Iranului pune sub semnul intrebarii acordul international cu Teheranul asupra programului sau nuclear, a declarat ieri presedintele american, Donald Trump, care a acuzat Iranul de colaborare cu Coreea de Nord.

Donald Trump, noi amenintari la adresa lui Kim Jong-un. Ce pregateste liderul american

Presedintele american Donald Trump a lansat vineri un nou atac impotriva liderului nord-coreean Kim Jong-un, subliniind ca acesta va fi testat ca niciodata pana acum, potrivit.

Seful diplomatiei nord-coreene: Donald Trump a declarat razboi tarii noastre

Seful diplomatiei nord-coreene, Ri Yong Ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de granite, scrie AFP.

Gerard Depardieu: Epidemia de SIDA din 1980 a fost provocata de SUA. Ce spune despre Donald Trump si Putin si de ce acuza justitia franceza ca i-a ucis fiul

Actorul francez Gerard Depardieu a facut in cadrul unui interviu o serie de declaratii conspirationiste, l-a comparat pe Donald Trump cu liderul nord-coreean Kim Jong-un si a vorbit despre celebra sa prietenie cu presedintele rus Vladimir Putin. in plus, actorul acuza justitia franceza ca i-a ucis fiul.

Kim Jong-un il insulta pe Donald Trump in engleza folosita de Shakespeare

Amenintarile si jignirile curg garla intre presedintele american Donald Trump si dictatorul nord-coreean Kim Jong-un. Acesta din urma a folosit chiar si un cuvant din limba lui Shakespeare pentru a-l insulta pe liderul de la Casa Alba.

Razboi verbal Washington-Phenian. Donald Trump ameninta, dupa ce liderul nord-coreean l-a numit nebun si senil

Intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, Donald Trump l-a amenintat pedictatorulCoreeide Nord si a spus ca acesta va fi supus unor incercari fara precedent,.

S-a confirmat: Jared Kushner, ginerele lui Donald Trump, si-a folosit mailul personal pentru a discuta cu oficiali americani

Ginerele lui Donald Trump, Jared Kushner, care ocupa functia de inalt consilier al presedintelui american, si-a folosit adresa personala de e-mail pentru a discuta cu responsabili ai executivului, a.

Kremlinul se declara profund ingrijorat de schimbul de amenintari dintre Donald Trump si Kim Jong-un

Kremlinul s-a declarat, vineri, profund ingrijorat in legatura cu escaladarea tensiunilor in problema nord-coreeana, dupa ultimele scimburi de amenintari intre Donald Trump si Kim Jong-Un, potrivit AFP.

Alegerile din Germania. Donald Trump a sunat-o pe Angela Merkel pentru a-i ura Germaniei alegeri incununate de succes

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sunat-o vineri pe Angela Merkel, actualul cancelar federal german, pentru a-i ura Germaniei succes la alegerile federale legislative ce vor avea loc duminica, relateaza DPA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )