Libnet.ro
UNICEF

08:45

Coreea de Nord ameninta SUA cu cea mai puternica DETONARE a unei bombe cu hidrogen

B1 B1,
Coreea de Nord ameninta SUA cu cea mai puternica DETONARE a unei bombe cu hidrogen

Coreea de Nord poate efectua cel mai puternic test al unei bombe cu hidrogen in Oceanul Pacific in una din actiunile sale posibile de cel mai inalt nivel impotriva Statelor Unite, a. continuă pe B1

VIDEO Puerto Rico, pusa la pamant de cea mai puternica furtuna ce a lovit-o in ultimii 90 de ani. Uraganul Maria merge acum spre Dominicana

Strazi inundate, masini in deriva, acoperisuri smulse: uraganul Maria care acum ameninta Republica Dominicana a devastat miercuri Puerto Rico, dupa ce in ajun a provocat pagube de proportii in insulele Guadelupa si Dominica precum si moartea a 10 persoane, relateaza joi AFP, citata de Agerpres.

Coreea de Nord ameninta ca ar putea testa o bomba cu hidrogen in Oceanul Pacific

Ministrul nord-coreean de externe Ri Yong Ho a spus vineri ca Nordul ar putea lua in in considerare testarea unei bombe cu hidrogen in Oceanul Pacific, iar testul ar putea avea o amploare fara precedent, relateaza Reuters, care citeaza agentia de stiri Yonhap a Coreei de Sud. Asta, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump a spus ca ca s-ar putea sa nu aiba alta sansa decat sa distruga Coreea de Nord.

Cea mai puternica furtuna magnetica din ultimii 20 de ani a lovit Pamantul. Ce urmari ar putea avea

Fenomenele meteorogice extreme de pe glob din aceste zile nu ar fi intamplatoare, spun cercetatorii, care explica faptul ca ele sunt cauzate de exploziile solare puternice care au avut loc de.

Coreea de Nord ameninta ca ar putea testa inca o bomba cu hidrogen in Pacific

Coreea de Nord a amenintat vineri ca ar putea testa o bomba cu hidrogen in oceanul Pacific, dupa ce presedintele american Donald Trump a spus ca va distruge tara izolata, relateaza Reuters.

Donald Trump: Armata americana va deveni mai puternica decat oricand

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, intr-un discurs rostit la Adunarea Generala a ONU, ca armata Statelor Unite 'va deveni in curand mai puternica decat.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii, dezvaluie: Colegelor le e frica de mine. Nu sunt cea mai placuta persoana!

Cristina Neagu, de trei ori cea mai buna handbalista a lumii, in 2010, 2015 si 2016, a venit in aceasta vara la CSM Bucuresti.

Ajutoare financiare de la Guvern. Maramuresul a primit cea mai mare suma pentru despagubiri

Peste 36 de milioane lei au fost alocate de guvern pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale produse de furtuni, printr-o hotarare adoptata in sedinta de ieri, 21 septembrie. Judetul Maramures a primit cea mai mare suma, potrivit cifrelor furnizate de Institutia Prefectului Maramures. Celelate judete, insa, au primit suplimentari ale sumelor de la bugetul MAI.

Tudorel Toader: Sper ca MCV-ul sa fie ridicat in 2019. Fiecare dintre cele 12 recomandari sunt n cea mai mare parte ndeplinite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca spera ca pana in 2019, cand Romania va detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, MCV-ul sa fie ridicat, pentru ca fiecare dintre cele 12 recomandari sunt in cea mai mare parte indeplinite, relateaza Agerpres.

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si.

A murit cea mai bogata femeie din lume

Liliane Bettencourt, cea mai bogata femeie din lume, a incetat din viata. Aceasta a fost mostenitoarea unui cunoscut grup de cosmetice. Liliane Bettencourt, care avea 94 de ani, a decedat in noaptea.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )