Libnet.ro
UNICEF

15:30

Coreea de NORD AMENINTA: SUA ne-au declarat RAZBOI. Le vom dobori bombardierele

B1 B1,
Coreea de NORD AMENINTA: SUA ne-au declarat RAZBOI. Le vom dobori bombardierele

Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, ii raspunde dur lui Donald Trump, dupa ce cau trimis au trimis bombardiere si avione de lupta spre Coreea de Nord. Toata lumea ar trebui sa-si aminteasca clar. continuă pe B1

Coreea de Nord ameninta SUA cu cea mai puternica DETONARE a unei bombe cu hidrogen

Coreea de Nord poate efectua cel mai puternic test al unei bombe cu hidrogen in Oceanul Pacific in una din actiunile sale posibile de cel mai inalt nivel impotriva Statelor Unite, a.

SUA au declarat razboi Coreei de Nord

Ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong-ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si ca Phenianul isi rezerva dreptul de a dobori bombardierele americane, relateaza BBC News.

Seful diplomatiei nord-coreene: Donald Trump a declarat razboi tarii noastre

Seful diplomatiei nord-coreene, Ri Yong Ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de granite, scrie AFP.

Coreea de Nord ameninta ca ar putea testa o bomba cu hidrogen in Oceanul Pacific

Ministrul nord-coreean de externe Ri Yong Ho a spus vineri ca Nordul ar putea lua in in considerare testarea unei bombe cu hidrogen in Oceanul Pacific, iar testul ar putea avea o amploare fara precedent, relateaza Reuters, care citeaza agentia de stiri Yonhap a Coreei de Sud. Asta, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump a spus ca ca s-ar putea sa nu aiba alta sansa decat sa distruga Coreea de Nord.

Coreea de Nord: Atacarea SUA cu rachete este inevitabila

Ministrul de Externe al Coreei de Nord, Ri Yong Ho, a afirmat sambata, la Organizatia Natiunilor Unite, ca presedintele american Donald Trump a facut inevitabila o vizita a rachetelor noastre pe continentul american, dupa ce liderul de la Casa Alba l-a numit pe omologul sau de la Phenian, Kim Jong-Un, omul racheta, scrie Reuters.

Coreea de Nord acuza Statele Unite ca i-au declarat razboi si ameninta ca ii va dobori bombardierele

Ministrul nord-coreean de Externe Ri Yong-ho l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si ca Phenianul isi rezerva dreptul de a dobori bombardierele americane, relateaza BBC News.

Coreea de Nord ameninta America: Trump face inevitabil un atac cu racheta. Replica presedintelui SUA, pe Twitter

Razboiul declaratiilor dintre SUA si Phenian s-a intensificat ieri, zi in care America, intr-o demonstratie de forta, a trimis bombardiere in apropierea Coreei de Nord.

Coreea de Nord, acuzatii la adresa lui Donald Trump: Presedintele american a declarat razboi tarii noastre

Ri Yong Ho, seful diplomatiei nord-coreene, l-a acuzat pe Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de.

Casa Alba raspunde amenintarilor Phenianului: SUA nu au declarat razboi Coreei de Nord

Casa alba a precizat luni ca Statele Unite al Americii nu au declarat razboi Coreei de Nord, dupa ce ministrul nord-coreean de externe, Ri Yong-Ho a sustinut ca presedintele Donald Trump a declarat razboi.

Coreea de Nord ameninta ca ar putea testa inca o bomba cu hidrogen in Pacific

Coreea de Nord a amenintat vineri ca ar putea testa o bomba cu hidrogen in oceanul Pacific, dupa ce presedintele american Donald Trump a spus ca va distruge tara izolata, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )