Libnet.ro
UNICEF

23:15

Corneliu Vadim Tudor era magnific, fermecator, sensibil si avea tot ce-si doreste o femeie de la un barbat, afirma fostul deputat PRM Angela Bogea

Adevărul Adevărul,
Corneliu Vadim Tudor era magnific, fermecator, sensibil si avea tot ce-si doreste o femeie de la un barbat, afirma fostul deputat PRM Angela Bogea

Moartea liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, a cutremurat si simpatizantii din Bacau. Angela Bogea, director executiv al departamentului resurse umane din cadrul Consiliului Judeten Bacau, fost deputat PRM in perioada 2000-2004 si apoi vicepresedinte al Consiliului Judetean se declara socata de moartea neasteptata a lui Corneliu Vadim Tudor, lider care i-a marcat intreaga cariera si viata. continuă pe Adevărul

Fotografia inedita postata de Dan Negru pe Facebook cu Corneliu Vadim Tudor

Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama.

A murit Corneliu Vadim Tudor. Spre deosebire de nationalistii de azi, care sunt niste izmenari, Vadim era cult

Corneliu Vadim Tudor a murit. Fostul europarlamentar Sebastian Bodu spune ca, spre deosebire de nationalistii din prezent, Vadim Tudor era un om cult. El deplange moartea liderului PRM pe pagina de Facebook.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM Constanta: Fostii colegi i-au intors spatele in ultimele luni. Era cinstit, nu s-a bucurat la averea statului, ca restul

Corneliu Vadim Tudor a murit. Liderul PRM Constanta, Radu Comanici, este indurerat si revoltat de soarta tribunului Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni, 14 septembrie, in urma unui infarct, la varsta de 65 ani.

Gigi Becali, despre Corneliu Vadim Tudor: Problema e ca s-a dus el tanar. El nu tinea dusmanie si nu era razbunator (VIDEO)

Gigi Becali a ajuns marti seara la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor. Becali a declarat ca a fost luat prin surprindere de decesul.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Reactia lui Dumitru Dragomir

Condoleante familiei. A fost un om bun politic, analist, a iubit poporul. Un patriot extraordinar, o minte colosala. Dumnezeu sa-l odihneasca. A plecat de tanar dintre noi. Era un om absolu.

Corneliu Vadim Tudor nu a murit

Corneliu Vadim Tudor nu a murit, el doar s-a multiplicat. Nu mai avea in ultimii ani puterea din anii 1990 nu pentru ca partidul sau, Romania Mare, aproape se destramase ori pentru ca nu ar mai fi avut adepti - ultimele luni ne-au aratat ca tara nu duce lipsa de antisemiti, antimaghiari si, mai nou, de antimusulmani ci pentru ca vocea sa nu mai avea loc pe scena publica de toti vadimii tudor care au invadat-o.

Radu Banciu: Daca azi ar avea loc alegeri, Corneliu Vadim Tudor ar obtine un scor din ce in ce mai bun. Ce a facut in presa a fost maculatura (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre Corneliu Vadim Tudor, comentand ultima poezie a politicianului, postata in urma cu o saptamana pe pagina de Facebook. Detalii.

Corneliu Vadim Tudor a murit. Declaratii controversate: Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaproste ca nu i-am tras si doua palme in direct

Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara la Spitalul Militar din Bucuresti. El era cunoscut pentru declaratiile controversate pe care le facea in public, unele dintre ele aducandu-i si procese de calomnie, cum a fost cazul Ancai Carcu, pe care a facut-o prostituata in repetate randuri. De asemenea, pe jurnalistul Liviu Mihaiu l-a facut haimana. Nu de putine ori, televiziunile au fost amendate pentru declaratiile sale.

De ce nu a fost depus sicriul lui Corneliu Vadim Tudor la Senat

Senatul Romaniei a refuzat cererea familiei ca trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor sa fie depus in incinta Parlamentului Romaniei. Dumneavoastra stiti ca el avea o atitudine mai speciala, ca.

Ministrul Sanatatii, despre Corneliu Vadim Tudor

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat, marti, ca regreta moartea lui Corneliu Vadim Tudor si ca transmite condoleante familiei fondatorului PRM, precizand ca stie ca acesta avea o suferinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )