Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |116 cazuri confirmate in Romania. Doua asistente medicale, contaminate

B1 B1,
CORONAVIRUS |116 cazuri confirmate in Romania. Doua asistente medicale, contaminate

Inca trei cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania. Este vorba despre o femeie de 38 de ani si una de 45 de ani, asistente medicale, ambele din Hunedoara, contacte ale pacientei 26,. continuă pe B1

Coronavirus in Romania: Trei noi cazuri, intre care doua asistente medicale din Hunedoara. Bilantul imbolnavirilor - 116

Trei noi pacienti - intre care doua asistente medicale din Hunedoara - au fost confirmati cu coronavirus. Bilantul ajunge la 116 cazuri.

Doua asistente medicale au coronavirus, dupa ce au intrat in contact cu tanara din Hunedoara care nu a respectat izolarea

Doua asistente medicale care au intrat in contact cu femeia din Hunedoara care nu a respectat izolarea la domiciliu sunt infectate cu coronavirus. A anuntat, sambata, Grupul de Comunicare strategica. De asemenea, s-a mai confirmat un caz, la un barbat intors din Italia, numarul imbolnavirilor ajungand la 116.

inca patru noi cazuri, confirmate cu coronavirus. Numarul celor infectati a ajuns la 113

Inca 4 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate sambata seara, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Numarul celor infectati a ajuns la 113.

116 cazuri de coronavirus in Romania. Doua dintre persoanele infectate, asistente medicale in Hunedoara

Alte trei cazuri au fost confirmate cu coronavirus sambata. Bilantul infectatilor a ajuns la 116. Printre acestea se numara si doua asistente medicale care au intrat in contact cu cazul 26, infectata cu coronavirus.

Coronavirus in Romania: Informatii contradictorii - Streinu Cercel anunta alte doua noi cazuri confirmate, Grupul de comunicare strategica doar unul

Informatii contradictorii joi dimineata privind cazurile de imbolnavire cu coronavirus in Romania. Managerul de la Matei Bals, Adrian Streinu Cercel a anuntat intr-o interventie la Digi 24 ca au fost confirmate doua noi cazuri. Ulterior Grupul de comunicare strategica a anuntat doar confirmarea unui singur caz, cu un numar total de 48 de cazuri confirmate. 24 Primaria Capitalei a lansat o platforma cu cursuri online gratuite pentru elevi11. 17 Autoritatile din Serbia au inchis 7 puncte de frontiera cu Romania11. 08 Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare 10. 58 Un barbat din Ramnicu Valcea, izolat la domiciliu, s-a imbatat, a plecat de acasa cu masina si a facut un accident.

Un medic, printre noile cazuri confirmate. 75 de persoane infectate cu coronavirus in Romania

Alte doua persoane au fost confirmate cu coronavirus, numarul cazurilor din Romania ajungand la 75.

Coronavirus in Romania. Doua noi cazuri, bilantul a ajuns la 70

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba despre doua persoane din Mehedinti.

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

inca patru romani, infectati cu coronavirus: 113 cazuri de contaminare, la nivel national

Inca 4 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul ajungand astfel la 113. Este vorba despre un barbat de 31 de ani, in judetul Constanta, contact cu pacientii 67 si.

UPDATE Alte 6 cazuri de infectare cu coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 70

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba de trei barbati si o femeie din Constanta, si un barbat si o femeie din Mehedinti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )