Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un medic, printre noile cazuri confirmate. 75 de persoane infectate cu coronavirus in Romania

Antena3 Antena3,
Un medic, printre noile cazuri confirmate. 75 de persoane infectate cu coronavirus in Romania

Alte doua persoane au fost confirmate cu coronavirus, numarul cazurilor din Romania ajungand la 75. continuă pe Antena3

ALERTA |Un nou caz de coronavirus, la un barbat de 38 de ani din Iasi. Sunt 32 de cazuri confirmate in Romania

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat la Iasi. Este vorba de un barbat in varsta de 38 ani din Iasi, contact cu un caz confirmat in Varsovia, era in autoizolare din data de 9. Bilantul ajunge la 32 de persoane infectate cu COVID-19.

Coronavirus in Romania: Informatii contradictorii - Streinu Cercel anunta alte doua noi cazuri confirmate, Grupul de comunicare strategica doar unul

Informatii contradictorii joi dimineata privind cazurile de imbolnavire cu coronavirus in Romania. Managerul de la Matei Bals, Adrian Streinu Cercel a anuntat intr-o interventie la Digi 24 ca au fost confirmate doua noi cazuri. Ulterior Grupul de comunicare strategica a anuntat doar confirmarea unui singur caz, cu un numar total de 48 de cazuri confirmate. 24 Primaria Capitalei a lansat o platforma cu cursuri online gratuite pentru elevi11. 17 Autoritatile din Serbia au inchis 7 puncte de frontiera cu Romania11. 08 Secretarul general al Guvernului cere primariilor din Bucuresti si Ilfov sa identifice urgent spatii izolate de cazare 10. 58 Un barbat din Ramnicu Valcea, izolat la domiciliu, s-a imbatat, a plecat de acasa cu masina si a facut un accident.

Un nou caz confirmat. Romania ajunge la 80 de persoane infectate cu noul coronavirus

Centrul de Comunicare Strategica a anuntat alte cinci cazuri pana vineri la ora 18. 00, 2 in Covasna, doua in Brasov si unul in Prahova, ducand numarul total la 80 de cazuri. Vineri devine astfel cea mai neagra zi cu 21 de noi cazuri. Primul caz al unui barbat venit din Statele Unite.

ALERTA de Scenariu 3: 97 de persoane infectate cu coronavirus in Romania!

UPDATE inca doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in aceasta dimineata.

Alte doua cazuri confirmate de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

Alte doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. Este vorba despre o femeie si un barbat reveniti din Italia de cateva zile, care nu au zburat cu aceeasi cursa de sambata, unde a fost i.

Coronavirus in Romania: inca patru cazuri confirmate, bilantul ajunge la 29. Se intra in scenariul 2 al epidemiei. UPDATE

Inca patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marti seara in Romania, iar numarul imbolnavirilor cu COvid-19 a ajuns la 29. Este vorba de pacienti din Arad, Hunedoara, Resita si Bucuresti.

Coronavirus. Romania a ajuns la 38 de persoane infectate cu COVID-19. O femeie din Bucuresti, contact al politistului internat la Dimitrie Gerota

O femeie de 54 de ani din Capitala, contact al pacientului internat la Spitalul Dimitrie Gerota, este cel de-al 38 pacient infectat cu coronavirus din Romania. Fostul politist, care a ascuns faptul ca a calatorit in afara tarii, a infectat pana acum 8 persoane din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )