Libnet.ro
UNICEF

06:00

CORONAVIRUS: Un broker a lansat o solutie online pentru companiile care vor isi protejeze afacerea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CORONAVIRUS: Un broker a lansat o solutie online pentru companiile care vor isi protejeze afacerea

Otto Broker lanseaza un calculator online pentru simularea in timp real a costurilor pentru asigurarea riscului companiilor survenit in cadrul tranzactiilor comerciale, respectiv riscul de neincasare a facturilor de la clienti. Calculatorul ia in. continuă pe Wall-Street Ro

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP.

Guvernul a lansat platforma online COVID-19 Stiri Oficiale Site-ul va centraliza doar informatii din surse sigure

Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, si organizatia neguvernamentala Code for Romania au lansat platforma online COVID-19 Stiri Oficiale stirioficiale. ro). Platforma online COVID-19 Stiri Oficiale centralizeaza doar informatii din surse sigure, precum comunicatele oficiale ale Grupului de Comunicare Strategica constituit de Guvernul Romaniei, hotararile Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta si inregistrarile conferintelor de presa sustinute de oficialii cu responsabilitati in domeniul managementului situatiilor de urgenta.

Campanie de solidaritate digitala in Italia: Sute de companii private furnizeaza gratuit servicii online pentru a ajuta oamenii izolati in case

Cu zeci de milioane de locuitori izolati in case, Guvernul Italiei a lansat o campanie pentru ca firmele si editorii online sa furnizeze servicii gratuite pentru a ajuta oamenii sa lucreze si sa studieze de acasa, sau doar pentru a combate plictiseala, informeaza World Economic Forum. Platforme de invatare electronica, ziare online, servicii de cloud si internet pot fi accesate pe o pagina de solidaritate digitala a guvernului, unde firmele se pot inscrie pentru a-si furniza serviciile pro-bono.

Consultatii medicale online pentru bucuresteni

Evaluare medicala online pentru bucuresteni.

Coronavirus |Ce masuri ia Raiffeisen Bank Romania pentru clientii care au credite

Clientii Raiffeisen Bank Romania care au contractat creditele standard acordate de catre banca au, prin contract, optiunea ,,vacanta trei rate in cazul in care situtatia creata de raspandirea virusului COVID-19coronavirus) ii pune in postura de a nu.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

300 milioane Euro, fonduri UE totale pentru lucratorii care vor intra in somaj tehnic. Ministri: Vrem sa mergem mai departe si cu fondurile pentru startup-uri

Statul va utiliza fonduri europene totale de 300 de milioane de euro pentru finantarea masurilor de sprijin pentru lucratorii care vor fi trimisi in somaj tehnic de diverse companii ca urmare a scaderii activitatii economice din Romania, in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19. Informatia vine de la ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, care a mai spus ca va merge mai departe si cu liniile de finantare pentru startup-uri create de studenti si romani care se repatriaza din diaspora. Si ministrul Dezvoltrii Regionale, Ion Stefan, a afirmat ca va merge mai departe cu lansarea liniei de finantare POR 2. 2-IMM prin care se acorda fonduri nerambursabile de maximum 1 milion de euro unor firme.

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

Guvernul va aproba miercuri masuri de sprijin pentru companiile afectate de COVID-19 Astazi sunt pregatite online ultimele detalii

Masurile economice pe care Guvernul urmeaza sa le aprobe miercuri sunt pregatite intr-un sistem video online de catre ECOROM, un grup de lucru aflat sub coordonarea Cancelariei prim-ministrului si Administratiei Prezidentiale. Si sedinta de Guvern va avea loc tot online. in cursul zilei de marti, grupul de lucru va primi datele la nivel de sector pentru evaluarea impactului economic, care vor fi coroborate cu informatiile de la Statistica si Comisia de Prognoza, a scris pe Facebook Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului.

Coronavirus: Firea anunta pentru duminica lectii online pentru prescolari, prin Proedus

Lectii online pentru prescolarii din grupa mare vor putea fi urmarite duminica, de la ora 12,00, pe platforma www. hubproedus. ro.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )