Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bulgaria, sub coronavirus : cinci ani de inchisoare pentru cei care incalca restrictiile sanitare

Bulgaria a luat masuri de inasprire a legislatiei care prevede de acum pedepse cu inchisoarea de pana la cinci ani impreuna cu amenzi mari pentru cei care incalca restrictiile sanitare impuse pentru a opri raspandirea noului coronavirus, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul producator de la Hollywood Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare pentru viol si agresiune sexuala

Harvey Weinstein, producatorul de la Hollywood care a fost in centrul scandalului care a generat miscarea Mee Too, a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare pentru viol si agresiune sexuala. Juratii au stabil.

EXCLUSIV Cum si-a tocat Irinel Columbeanu toata averea. Secretul ascuns timp de cinci ani

Irinel Columbeanu nu o duce asa de bine precum pare. Timp de mai multi ani acesta si-a tocat averea si a cam ramas fara nimic. Cum a ajuns in aceasta situatie? EXCLUSIV Cum si-a tocat Irinel Columbeanu toata averea Aparitia lui Irinel Columbeanu in cadrul emisiunii Asia Express de la Antena 1 a starnit un .

Impactul neasteptat pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Ce se va intampla inevitabil la pompe

Joi, bursele asiatice inregistrau scaderi pe linie, dupa anuntul presedintelui Donald Trump, in privinta suspendarii tuturor zborurilor dinspre Europa spre SUA, pentru o perioada de 30 de zile din cauza crizei sanitare internationale. Impactul neasteptat pentru cei cu masini pe benzina si motorina Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat restrictii de calatorie privind Europa. intr-un .

Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun imobilele la dispozitie pentru carantina. Ce le cere bucurestenilor

Numarul, din ce in ce, mai mare de persoane intrate in autoizolare la domiciliu, cel putin in Capitala, au determinat oficialii primariilor de sector si, implicit ai Primariei Generale sa ia anumite masuri, dar sa si ofere ajutor celor care se afla in aceasta situatie. Cati bani ofera Gabriela Firea pentru cei care isi pun .

Anunt important pentru cei care stau la bloc. Raspund civil si penal, daca se opun acestor demersuri

Stai la bloc? Trebuie sa stii ca un reprezentant al asociatiei de proprietari are dreptul sa-ti intre in apartament chiar fara acordul tau, pe baza unui preaviz motivat, in anumite situatii. Daca te opui, risti o amenda de 3. 000 de lei. Esti obligat sa-i lasi sa intre Exista o lege, 196 2018, potrivit careia, proprietarul .

Soferul de TIR din Alba Iulia venit recent din Italia nu are coronavirus. Cinci persoane in carantina si 113 izolate la domiciliu

Soferul de TIR care a fost internat marti la Alba Iulia cu suspiciune de coronavirus nu este bolnav. Testul efectuat miercuri este negativ.

inchisoare pe viata in Grecia pentru cei care incalca masurile de preventie privind coronavirusul

Oricine incalca instructiunile oficiale facute publice de autoritatile elene cu privire la masuri si restrictii pentru a combate raspandirea coronavirusului se poate confrunta cu inchisoarea pe viata,.

Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare

Fostul producator de la Hollywood Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare pentru viol si agresiune sexuala, informeaza Mediafax citand BBC News.

Harvey Weinstein a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare: ce a spus in sala de judecata

Fostul producator de film Harvey Weinstein, in varsta de 67 de ani, a fost condamnat pe 11 martie la 23 de ani de inchisoare pentru agresiune sexuala si viol.

Coronavirus: Rivalitate Washington - Berlin pentru un laborator german care cauta un vaccin

Statele Unite au intrat intr-o cursa stransa cu Germania in incercarea de a-si asigura exclusivitatea unui vaccin impotriva noului coronavirus, in prezent in curs de dezvoltare de catre un laborator german, scrie sambata Die Welt, preluat de AFP.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )