Libnet.ro
UNICEF

15:30

Coronavirus: Cel putin 15 batrani ar fi murit intr-un azil din Madrid, potrivit familiilor VIDEO

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Cel putin 15 batrani ar fi murit intr-un azil din Madrid, potrivit familiilor VIDEO

Cel putin 70 de persoane in varsta au fost contaminate intr-un azil pentru batrani din Madrid si 15 ar fi murit, au afirmat marti membri ai familiilor lor, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Vela: Toate persoanele care vin din tari cu cel putin 500 de cazuri de coronavirus trebuie sa se autoizoleze 14 zile

Ministrul de Interne Marcel Vela a anuntat ca toate persoanele care vin in Romania din tari unde sunt confirmate cel putin 500 de cazuri de infectie cu COVID-19 trebuie sa se izoleze la domiciliu timp de 14 zile.

CORONAVIRUS |Romanii intorsi din tari cu cel putin 500 de cazuri de contaminare intra automat in izolare la domiciliu (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a anuntat ca vor fi plasate in izolare la domiciliu toate persoanele care vor reveni in Romania din state in care exista cel putin 500 de cazuri de contaminare cu noul co.

Expertii epidemiologi spun ca re-infectarea unei persoane vindecate deja de coronavirus este putin probabila

Mai multi epidemiologi declara ca re-infectarea unei persoane vindecate deja de coronavirus este putin probabila, scrie The Guardian. Odata ce o persoana dezvolta imunitate, se intampla extrem de rar sa.

Dan Voiculescu: Companiile romanesti au nevoie, urgent, de un pachet financiar de cel putin 5 miliarde de euro!

Companiile romanesti au nevoie, urgent, de un pachet financiar de cel putin 5 miliarde de euro, atrage atentia profesorul Dan Voiculescu. Profesorul face apel la guvernanti sa previna un colaps economic general pentru ca ulterior, resuscitarea unui sistem deja prabusit va fi o sarcina aproape imposibila.

Coronavirus in lume: Covid-19 a ajuns in 161 de tari, peste 7.800 de morti Marea Britanie vizeaza sub 20.000 de decese UE isi inchide frontierele pentru non-europeni

Numarul cazurilor de coronavirus la nivel mondial a ajuns la aproape 194. 000, fiind consemnate pana acum 7. 866 de decese si 81. 000 de vindecari ale pacientilor cu Covid-19, arata centralizatorul realizat de motorul de cautare Bing. Numarul deceselor provocate de pandemie in restul lumii l-a depasit pe cel din China. Coronavirusul originar din China a ajuns in alte 161 de tari. ------------23:49 Presedintele Algeriei impune restrictii legate de mitinguri si marsuri. 23:25: Turcia a anuntat primul deces cauzat de coronavirus din tara. 23:21: Cipru impune inderdictii aeriene timp de doua saptamani incepand de sambata23:15 Cel putin 15 batrani ar fi murit intr-un azil din Madrid, potrivit familiilor23:03 Trump vrea sa trimita americanilor cecuri de 1. 000 de dolari pentru a reduce impactul economic al coronavirusului22:55: Danemarca a intensificat masurile pentru combaterea pandemiei de coronavirus. 22:30: Franta le-ar putea interzice cetatenilor britanici sa intre pe teritoriul francez22. 13 Serbia amana alegerile legislative programate pentru sfarsitul lunii aprilie22. 00 Berlusconi doneaza 10 milioane de euro spitalelor din Lombardia21. 45 Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a solicitat FMI un ajutor financiar de 5 miliarde de dolari20. 30 in lume au fost confirmate pana acum 193. 893 de cazuri de coronavirus, 7. 866 de persoane pierzandu-si viata din cauza maladiei19. 34 Riposta apararii imunitare a organismului impotriva Covid-19, dezvaluita19. 32 Numarul deceselor in Italia a depasit 2. 01 Medicamentul Favipiravir demonstreaza eficacitate clinica in tratarea Covid-19 - oficial chinez.

Parlamentarii isi suspenda activitatea pentru cel putin o saptamana, din cauza coronavirusului

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )