Libnet.ro
UNICEF

23:30

CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

Compania aeriana Ryanair a anuntat ca are in plan tinerea la sol a avioanelor sale din Europa, pentru urmatoarele 7-10 zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia vizeaza majoritatea avioanelor din cele. continuă pe B1

Ryanair ar putea tine toate avioanele la sol din cauza pandemiei. De cand s-ar aplica masura

Compania aeriana Ryanair nu exclude posibilitatea de a tine toate avioanele la sol in perioada urmatoare, din cauza numeroaselor restrictii de calatorie impuse in contextul pandemiei de coronavirus.

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

Coronavirus: Compania Ford inchide fabrica din Spania pentru o saptamana, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu Covid-19

Ford a anuntat, duminica, ca va inchide fabrica din Spania, din Valencia, pentru o saptamana, incepand de luni, dupa ce trei angajati au fost confirmati cu coronavirus, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS Fiecare banca isi va anunta clientii despre eventualele amanari ale ratelor

Bancile comerciale din Romania au luat decizia la nivel de sistem bancar sa amane plata ratelor pentru anumite credite pentru o perioada de timp, a spus Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )