Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ryanair ar putea tine toate avioanele la sol din cauza pandemiei. De cand s-ar aplica masura

Adevărul Adevărul,
Ryanair ar putea tine toate avioanele la sol din cauza pandemiei. De cand s-ar aplica masura

Compania aeriana Ryanair nu exclude posibilitatea de a tine toate avioanele la sol in perioada urmatoare, din cauza numeroaselor restrictii de calatorie impuse in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Compania Ryanair isi va tine avioanele la sol, din cauza pandemiei de COVID-19

Compania aeriana Ryanair a anuntat ca are in plan tinerea la sol a avioanelor sale din Europa, pentru urmatoarele 7-10 zile, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia vizeaza majoritatea avioanelor din cele.

Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea. Ce s-a intamplat cu o cursa Bucuresti Suceava

In aceasta dupa-masa o cursa Tarom care trebuia sa zboare spre capitala Moldovei, Suceava, a fost intoarsa din drum din cauza unei posibile infectii cu COVID-19 la unul din pasageri. Avion intors la sol, din cauza unei femei care tusea Cursa Tarom, intoarsa la sol, avea printre pasageri o tanara de aproape 40 de ani, .

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat, sambata, suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA.

Arabia Saudita suspenda toate zborurile internationale din cauza coronavirusului

Guvernul Arabiei Saudite a anuntat sambata suspendarea tuturor zborurilor internationale timp de doua saptamani din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat agentia de stat SPA, citata de EFE.

Vatican: Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru

Toate celebrarile liturgice din Saptamana Pastelui vor avea loc fara credinciosi in Piata Sf. Petru, din cauza coronavirusului, a anuntat duminica Vaticanul.

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman .

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol pentru funeralii in cazul in care ar fi decese din cauza COVID-19

Ministerul Sanatatii a pregatit un protocol privind funeraliile speciale care se fac in cazul in care ar fi inregistrate decese din cauza COVID-19. in Romania nu a fost inregistrat niciun deces din cauza noului coronavirus, dar autoritatile au pregatit.

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Gigi Becali: Sanatatea este mai presus de orice!

FCSB si-a suspendat activitatea din cauza coronavirusului. Echipa avea programate antrenamente si in aceasta saptamana, de luni pana sambata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )