Libnet.ro
UNICEF

06:45

Italia ajunge la 26.644 de morti din cauza coronavirus Numarul deceselor a scazut considerabil in ultimele 24 de ore

Hotnews Hotnews,
 Italia ajunge la 26.644 de morti din cauza coronavirus Numarul deceselor a scazut considerabil in ultimele 24 de ore

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 26. 644 de morti in Italia, cu 260 de decese produse in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate a depasit 197. continuă pe Hotnews

Spania a depasit pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor a trei a zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP.

Letonia are doar 12 morti din cauza COVID-19, desi nu a blocat economia

Bilantul epidemic al Letoniei este de 812 cazuri de COVID-19, 12 morti si 267 de vindecati, desi autoritatile nu au blocat economia. Premierul tarii, Krisjanis Karins, a explicat pentru Sunday Telegraph care a fost reteta succesului, in conditiile in care masurile de distantare nu au fost drastice.

Coronavirus in lume: Scolile din Italia se vor redeschide abia in toamna Spania raporteaza cel mai mic bilant zilnic al deceselor de pe 20 martie incoace Situatia la nivel global, in timp real

Numarul cazurilor de coronavirus se apropie de 3 milioane, in timp ce bilantul deceselor din cauza Covid-19 a depasit 200. 000, conform centralizarii realizate de Universitatea Johns Hopkins pe platforma Arcgis. Premierul Frantei, Edouard Philippe, este asteptat, marti, sa anunte strategia nationala de iesire din carantina Parlamentului francez, in timp ce Organizatia Mondiala a Sanatatii si-a exprimat rezervele cu privire la pasapoartele imunitare, o idee exprimata in anumite tari pentru iesirea din carantina. Orasul chinez Wuhan, unde a inceput pandemia cu coronavirus, nu mai are niciun caz in spitale, iar toti pacientii sunt externati. Duminica este prima zi in care copiii spanioli au iesit afara dupa sase saptamani, in vreme ce in Marea Britanie, premierul Boris Johnson este asteptat luni sa se intoarca la munca. 24 Coronavirus in Marea Britanie: 413 decese Cel mai redus bilant din martie20:07 Nurci din doua crescatorii din Olanda, infectate cu coronavirus19. 28 Italia ajunge la 26. 644 de morti din cauza coronavirus Numarul deceselor a scazut considerabil in ultimele 24 de ore18. 12 Letonia are doar 12 morti din cauza COVID-19, desi nu a blocat economia 18. 00 Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor16. 57 Iranul va redeschide moscheile in zonele neafectate de coronavirus16. 34: Elevii intre 11 si 18 ani din Franta vor trebui sa poarte masti de protectie dupa redeschiderea scolilor .

Peste 26.380 de morti in Italia din cauza coronavirus in total, 195.351 de cazuri de imbolnaviri

Numarul deceselor din cauza coronavirus a ajuns la 26. 384, in Italia, cu 415 decese, in ultimele 24 de ore, iar numarul total al persoanelor infectate depaseste 195.

Spania depaseste pragul de 22.000 de morti din cauza noului coronavirus

Spania a depasit joi pragul de 22. 000 de morti din cauza noului coronavirus, in urma unei cresteri usoare a bilantului zilnic al deceselor pentru a treia zi consecutiv, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza AFP.

Alti cinci pompieri de la Detasamentul Cernavoda, infectati cu coronavirus. Numarul acestora a ajuns la 15

Alti cinci pompieri de la Detasamentul Cernavoda au fost confirmati cu coronavirus, numarul total al acestora ajungand la 15, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, un coleg de-al lor a murit din aceasta cauza.

O tanara de 30 de ani, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului

O tanara de 30 de ani din Mehedinti, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului, a anuntat joi Grupul de comunicare strategica. Femeia a murit la domiciliu pe data de 18 aprilie, iar pe 21 aprilie a fost confirmata cu infectie cu coronavirus, au anuntat astazi autoritatile. Este decesul cu numarul 540 inregistrat in Romania din cauza coronavirusului.

Coronavirus Ecuador: Cadavrele sunt inghesuite in toalete, din cauza ca morgile sunt pline

Intr-un spital din Guayaquil, Ecuador, mortii din cauza coronavirusului sunt ingramaditi in toalete, transportati acolo de asistenti din cauza ca personalul de la morga nu mai era suficient pentru aceasta sarcina, a spus un cadru medical, relateaza AFP.

SONDAJ: Activitatile economiei mondiale au fost aproape blocate in aprilie din cauza pandemiei de coronavirus

Activitatile economice au fost aproape blocate la nivel mondial in aprilie, din cauza masurilor impuse de guverne pentru a tine sub control raspandirea noului coronavirus, sectorul serviciilor fiind afectat in mod special, arata sondaje in randul liderilor de companii publicate joi.

Cel mai tanar pacient mort in Romania din cauza coronavirusului: O femeie de 21 de ani

O femeie de 21 de ani din judetul Vrancea este cel mai tanar pacient decedat in Romania din cauza coronavirusului. Tanara, care era internata inca din 3 aprilie la Spitalul Judetean din Focsani, avea si alte afectiuni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )