Libnet.ro
UNICEF

09:00

CORONAVIRUS |De la 1 iunie vor putea fi organizate din nou spectacole in aer liber: Cati spectatori pot participa si ce conditii trebuie respectate

B1 B1,
CORONAVIRUS |De la 1 iunie vor putea fi organizate din nou spectacole in aer liber: Cati spectatori pot participa si ce conditii trebuie respectate

Din 1 iunie, Romania va intra intr-o noua etapa de relaxare a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, romanii vor avea libertatea de a iesi la terase, de a merge la. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ce competitii sportive se vor putea desfasura din nou de la 1 iunie

Incepand de luni, 1 iunie, in Romania vor fi reluate competitiile sportive care pot fi desfasurate in aer liber. Anuntul a fost facut, joi, de presedintele Klaus Iohannis, la capatul unei sedinte la care au.

Coronavirus: in ce conditii vor putea merge romanii la plaja de la 1 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, o serie de noi masuri de relaxare, care vor intra in vigoare incepand cu1 iunie. De la aceasta data, romanii vor putea merge la plaja,insa vor.

Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata la sfarsitul lunii iunie. Receptia este amanata, din nou, pentru sfarsitul anului

Lucrarile la metroul din Drumul Taberei nu vor fi receptionate la sfarsitul lunii iunie, asa cum au declarat recent ministrul Transporturilor, Lucian Bode. si premierul Ludovic Orban. Desi ultimul termen de finalizare a lucrarilor pentru Magistrala 5 era finalul lunii iunie, Metrorex mai are nevoie de 1. 000 de angajati pentru a termina lucrarile.

Raed Arafat: De la 1 iunie vor urma masuri suplimentare de relaxare

Seful DSU Raed Arafat a declarat, miercuri, la Antena 3 ca de la 1-2 iunie vor urma cu siguranta masuri de relaxare suplimentare, in conditiile in care nu exista o crestere necontrolabila a cazurilor de infectare cu noul coronavirus.

Romania, din nou pe ultimul loc: cati romani si-au permis sa lucreze de acasa in pandemie, fata de UE

Un nou raport publicat la inceputul acestei saptamani confirma, din nou, handicapul major al Romaniei in raport cu restul Uniunii Europene. De aceasta data, am fost pe ultimul loc la munca.

in ce conditii vor putea fi organizate spectacolele in aer liber, din 1 iunie

Spactacolele in aer liber vor putea fi organizate, din 1 iunie, dar cu un numar de cel mult 500 de spectatori, iar regulile vor fi stricte, a anuntat joi presedintele Klaus Iohannis.

Bucuresti: Peste 12.000 de elevi se vor intoarce din nou la scoala pentru a se pregati in vederea sustinerii examenelor nationale

Peste 12. 000 de elevi de la scolile si liceele din Bucuresti revin in unitatile de invatamant, in perioada 2-12 iunie, in vederea pregatirii pentru sustinerea examenelor nationale. Acest anunt a fost.

Coronavirus. Conditiile in care am putea intra din nou in stare de urgenta

Romania a trecut, incepand cu data de 15 mai, de la starea de urgenta, la starea de alerta, maura care a fost insotita de eliminare a unor restrictii impuse in luna martie pentru a bloca raspandirea.

Avertismentul medicului Virgil Musta pentru cei care s-au infectat cu coronavirus

Medicul Virgil Musta de la Timisoara sustine ca nu toti bolnavii care s-au vindecat de COVID-19 si-au dezvoltat imunitate in fata acestei boli, astfel ca exista riscul ca ei sa se imbolnaveasca din nou dupa externare.

Platforma IMM Invest, modificata, din nou: de data asta, din cauza bancilor Am avut o intalnire istorica si in premiera

Firmelor mici si mijlocii din Romania li s-a intins de curand o mana de ajutor prin programul IMM Invest. Din pacate, platforma a intampinat probleme majore, din prima zi. Acum, va suferi.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )