Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS. Judetele in care purtarea mastii de protectie a devenit obligatorie din cauza raspandirii COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS. Judetele in care purtarea mastii de protectie a devenit obligatorie din cauza raspandirii COVID-19

Pe fondul a tot mai multe imbolnaviri din cauza noului coronavirus COVID-19), autoritatile recomanda purtarea mastii de protectie. Ba mai mult, in cateva judete grav afectate de COVID-19, purtarea mastii. continuă pe B1

Purtarea mastii de protectie in spatiul public a devenit obligatorie in municipiul Buzau

Incepand de luni, 6 aprilie 2020, purtarea mastii de protectie in spatiul public a devenit obligatorie in municipiul Buzau. Acolo unde nu se poate, pot fi folosite alte materiale de protectie.

Purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice din judetul Prahova

Autoritatile din judetul Prahova au decis, marti, ca purtarea mastii de protectie sa devina obligato.

Coronavirus: Un alt judet din Romania unde purtarea mastilor de protectie este obligatorie, de marti

Purtarea mastilor de protectie va fi obligatorie in judetul Bacau in toate spatiile publice, incepand de marti. O astfel de decizie a fost luata si de administratiile judetelor Maramures, Iasi, Galati si Valui.

De marti, purtarea mastilor de protectie devine obligatorie si in Bacau

Purtarea mastilor de protectie devine obligatorie incepand de marti si in Bacau. Se pot folosi esarfe, masti din panza sau orice alte tipuri de protectie care sa acopere nasul si gura.

Un oras din Apuseni afectat de noul coronavirus a impus obligativitatea purtarii mastii de protectie

Orasul Abrud din Muntii Apuseni a intrat puternic pe lista celor afectate de noul coronavirus. Sapte persoane au boala COVID 19, in prezent derulandu-se o ancheta epidemiologica pentru a fi descoperiti contactii acestora.

Purtarea mastii, obligatorie incepand de luni, 6 aprilie, in spatiile publice

Primaria Municipiului Calarasi aduce la cunostinta cetatenilor ca, potrivit unei Hotarari a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta, incepand de luni, 6 aprilie 2020, in spatiile publice se instituie obligativitatea purtarii unor mijloace de protectie a gurii si nasului.

Consulul bulgar la Haga le cerea taxa de coronavirus celor care solicitau asistenta consulara Tarife diferite pentru bulgari si straini

Ministrul de Externe bulgar Ekaterina Zaharieva l-a rechemat marti in tara pe seful sectiei consulare a ambasadei Bulgariei la Haga dupa ce acesta a pretins ilegal o taxa de coronavirus de la vizitatorii care solicitau asistenta consulara, a anuntat marti diplomatia bulgara, scrie Agerpres, citand BTA si Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )