Libnet.ro
UNICEF

18:15

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis a discutat cu Donald Trump despre criza epidemiologica generata deCOVID-19. SUA vor sa trimita Romaniei ventilatoare pentru dotarea spitalelor

B1 B1,
CORONAVIRUS. Klaus Iohannis a discutat cu Donald Trump despre criza epidemiologica generata deCOVID-19. SUA vor sa trimita Romaniei ventilatoare pentru dotarea spitalelor

Presedintele Klaus Iohannis a avut, sambata, o convorbire telefonica cu liderul american Donald Trump, informeaza Administratia Prezidentiala. Discutia, care a avut loc la solicitarea partii americane, s-a. continuă pe B1

Klaus Iohannis si Donald Trump, discutie telefonica legata de criza provocata de COVID-19

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a discutat telefonic cu liderul SUA, Donald Trump, despre criza provocata de coronavirus la nivel mondial.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis a vizitat Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, amenajata cu sprijinul unor entitati private si ONG-uri: Sunt bucuros ca antreprenorii au inteles sa nu lase statul singur in fata COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, Unitatea de Suport Medical Bucurestii Noi, realizata cu sprijinul unor companii din mediul privat si a unor organizatii nonguvernamentale. Apreciez foarte.

CORONAVIRUS. Klaus Iohannis: Dupa 15 mai, toata lumea va fi obligata sa poarte masti de protectie in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun. Vom putea sa ne deplasam fara sa trebuiasca sa declaram unde mergem si de ce (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, primele masuri de relaxare a restrictiilor care vor intra in vigoare dupa data de 15 mai. Una dintre acestea prevede obligatia ca cetatenii sa poate masti de.

Convorbire telefonica Klaus Iohannis - Donald Trump Presedintele american s-a oferit sa trimita ventilatoare pentru spitalele din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit la telefon sambata cu presedintele american Donald Trump, la solicitarea acestuia din urma, legata de pandemia de coronavirus. Trump si-a manifestat intentia de a trimite Romaniei ventilatoare pentru dotarea spitalelor, potrivit Administratiei prezidentiale.

Klaus Iohannis: E bine ca mediul privat si ONG-urile nu lasa statul singur sa gestioneze criza

Presedintele Klaus Iohannis a aprecizat faptul ca mai multe companii private si ONG-uri s-au organizat pentru a amenaja o unitate medicala care sa fie folosita in cazul in care se va ajunge la un numar mare de cazuri de coronavirus.

Klaus Iohannis, convorbire telefonica cu presedintele Egiptului

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Arabe Egipt, Abdel Fattah El-Sisi, la solicitarea acestuia. Potrivit Administratiei Prezidentiale, discutia s-a axat pe criza epidemiologica generata de coronavirus si pe modalitatile de cooperare pentru contracararea raspandirii acestuia.

Klaus Iohannis, despre spitalul-suport pentru COVID. Este totul amenajat, este totul atipic

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a vizitat vineri spitalul suport pentru coronavirus.

VIDEO Donald Trump, acuzat de iresponsabilitate, dupa ce s-a intrebat daca injectarea cu dezinfectant sau proiectarea de lumina in corpul pacientilor ar putea ucide coronavirusul

O injectie cu dezinfectant pentru a ucide coronavirusul? Declaratii facute joi de Donald Trump au consternat comunitatea stiintifica si numerosi specialisti l-au acuzat pe presedintele american ca este iresponsabil prin aceasta sugestie periculoasa, scie AFP.

VIDEO Klaus Iohannis anunta relaxarea conditiilor de carantina incepand cu 15 mai De la aceasta data nu vor mai fi necesare declaratiile pe proprie raspundere

Starea de urgenta nu va fi prelungita dupa 15 mai, cand se vor relaxa o parte din restrictiile impuse de autoritati pentru stoparea propagarii pandemiei de coronavirus, incepand cu restrictiile privind deplasarile individuale, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a aparut cu o masca de protectie la inceputul declaratiei de presa sustinute la Palatul Cotroceni. Iohannis: Masca de protectie, obligatorie dupa 15 mai in spatiile publice inchise Cand s-ar putea renunta la ea.

Klaus Iohannis: Exista risc major ca epidemia de coronavirus sa reapara. Numarul cazurilor a crescut

Klaus Iohannis sustine ca a aparut o crestere semnificativa a numarului cazurilor confirmate cu coronavirus, in ultimile 24 de ore. De asemenea, Presedintele face un apel la popultaie si roaga sa se respecte cu strictete masurile de distantare sociala si igiena.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2917 seconds )