Libnet.ro
UNICEF

23:15

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca angajatii Armatei vor fi implicati, in perioada urmatoare, in misiuni de paza, de patrulare si la punctele de trecere a frontierei. Totul, ca parte a masurilor. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, precizari despre noile restrictii impuse de autoritati. PRINCIPALELE DECLARATII ale premierului (VIDEO INTEGRAL)

Premierul Ludovic Orban a sustinut, marti seara, o conferinta de presa, la Palatul Victoria, in care a detaliat masurile care vor intra in vigoare in Romania incepand de miercuri. Este vorba de noi.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: impreuna cu STS, punem la punct o aplicatie care sa ne permita monitorizarea miscarilor persoanelor aflate in izolare sau carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut o precizari cu privire la modalitatea in care romanii plasati in izolare sau carantina vor fi monitorizati electronic. intr-o conferinta de presa sustinuta marti seara.

VIDEO Carantina totala in Romania. Orban: Va exista un interval orar in care persoanele de peste 65 de ani se vor putea deplasa Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si la frontiera

Premierul Ludovic Orban a sustinut ca restrictiile de circulatie in privinta persoaneor varstnice nu inseamna ca acestea vor avea interdictie totala de a iesi din casa, existand un interval orar in care acestea se pot deplasa. El a precizat ca toare masurile vor fi reglementate prin ordonanta militara nr. Iesirea publica a sefului Guvernului vine dupa o intalnire avuta la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis care a anuntat, la final, ca incepand de miercuri Romania intra in carantina totala, iar persoanele peste 65 de ani trebuie sa stea in casa. Ludovic Orban: Suntem gata sa ne asumam plata unei parti din dobanzi la achitarea ratelor catre banci.

Ludovic Orban: Pensionarii vor putea iesi din case intr-un interval orar care urmeaza sa fie anuntat

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca nu se instituie o interdictie totala de iesire din casa pentru persoanele peste 65 de ani, urmand a se stabili un interval orar in care pensionarii vor putea merge la magazine, farmacii sau sa se plimbe.

Ludovic Orban: Romanii aflati in izolare sau in carantina vor fi monitorizati in permanenta printr-o aplicatie

Premierul Ludovic Orban a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Palatul Victoria, ca romanii izolati si cei aflati in carantina vor fi supravegheati electronic. Guvernul Romaniei si STS au dezvoltat o aplicatie care sa permita monitorizarea miscarilor acestora, a explicat Orban.

Ludovic Orban nu este infectat cu coronavirus! Premierul isi reia activitatea la Palatul Victoria

Premierul Ludovic Orban a primit rezultatul testului pentru noul coronavirus, acesta fiind unul negativ. Orban iese din izolare si isi reia activitatea la Palatul Victoria.

Ludovic Orban, rezultat negativ pentru coronavirus si la a doua testare El iese din izolare

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - isi reia activitatea la Palatul Victoria dupa ce si rezultatul celui de al doilea test pentru coronavirus a fost negativ. Si ministrii au avut rezultat negativ la a doua testare pentru COVID-19, a anuntat marti Guvernul.

Cand va fi comunicat rezultatului testului pentru coronavirus efectuat premierului Ludovic Orban

Rezultatul testului pentru coronavirus la care a fost supus premierul Ludovic Orban urmeaza sa fie comunicat marti, 24 martie, intre orele 10.

Ludovic Orban, izolat din 13 martie la Vila Lac, va face luni al doilea test pentru coronavirus

Premierul Ludovic Orban - aflat in izolare la Vila Lac 1 din 13 martie - va face luni dimineata al doilea test pentru coronavirus, iar in cazul in care rezultatul va fi negativ va incheia perioada de izolare de 14 zile, a anuntat, duminica, Guvernul.

Ludovic Orban: Vad multi care se pricep la coronavirus, ca si la fotbal

Premierul Ludovic Orban i-a criticat pe cei care comenteaza pe seama masurilor legate de coronavirus si in special pe subiectul kiturilor de testare bune pentru diagnosticare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )