Libnet.ro
UNICEF

16:15

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: S-a deblocat un contract pentru achizitionarea a 500.000 de masti de protectie (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ludovic Orban: S-a deblocat un contract pentru achizitionarea a 500.000 de masti de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara ca a fost deblocat un contract pentru achizitionarea a 500. 000 de masti de protectie. intrebat, in cadrul videoconferintei pe presa pe care a sustinut-o. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Saptamana viitoare asteptam achizitionarea a cel putin 20 de aparate cu cate o mie de kituri de testare fiecare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca obiectul Guvernului este acela ca in Romania sa fie crescuta capacitatea de diagnosticare a cazurilor de coronavirus. in ce priveste capacitatea de diagnosticare,.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, dupa ce conducerea PNL a intrat in carantina: Jurnalistii din Parlament, testati de DSP (VIDEO)

Ludovic Orban le-a recomandat, vineri,jurnalistilor sa se izoleze la domiciliu si sa solicite testarea. indemnul a fost facut in contextul in care toata conducerea PNL va intra in carantina, dupa ce.

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul, in cursul zilei de sambata

Premierului Ludovic Orban i-au fost prelevate probe in vedereatestariipentru coronavirus, vineri, in jurul orei 13. 30, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Se.

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Ludovic Orban, surprins intre cei doi politicieni PNL contaminati cu coronavirus (FOTO)

Ludovic Orban a fost surprins intr-o fotografie intre primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae. Cei doi au fost testati pozitiv cu coronavirus.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

BREAKING NEWS Testul pentru coronavirus, negativ in cazul premierului Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru a se stabili daca a fost infectat cu coronavirus, rezul.

Oficial: Rezultate negative pentru Ludovic Orban si ministrii testati pentru COVID-19

Rezultatul testului pentru COVID-19 a fost negativ atat pentru premierul Ludovic Orban, cat si pentru ministrii care s-au testat, dupa ce senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus.

Ludovic Orban, rezultat negativ al testului pentru coronavirus - surse

Rezultatul testului COVID-19 pentru premierul Ludovic Orban este negativ, au declarat surse oficiale pentru HotNews. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )