Libnet.ro
UNICEF

08:15

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Saptamana viitoare asteptam achizitionarea a cel putin 20 de aparate cu cate o mie de kituri de testare fiecare (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Saptamana viitoare asteptam achizitionarea a cel putin 20 de aparate cu cate o mie de kituri de testare fiecare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca obiectul Guvernului este acela ca in Romania sa fie crescuta capacitatea de diagnosticare a cazurilor de coronavirus. in ce priveste capacitatea de diagnosticare,. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: S-a deblocat un contract pentru achizitionarea a 500.000 de masti de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara ca a fost deblocat un contract pentru achizitionarea a 500. 000 de masti de protectie. intrebat, in cadrul videoconferintei pe presa pe care a sustinut-o.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, dupa ce conducerea PNL a intrat in carantina: Jurnalistii din Parlament, testati de DSP (VIDEO)

Ludovic Orban le-a recomandat, vineri,jurnalistilor sa se izoleze la domiciliu si sa solicite testarea. indemnul a fost facut in contextul in care toata conducerea PNL va intra in carantina, dupa ce.

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Ludovic Orban, surprins intre cei doi politicieni PNL contaminati cu coronavirus (FOTO)

Ludovic Orban a fost surprins intr-o fotografie intre primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae. Cei doi au fost testati pozitiv cu coronavirus.

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Guvernul analizeaza toate scenariile posibile si incearca sa fie pregatit pentru orice situatie, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, intrebat in ce masura este pregatita Romania pentru un scenariu precum cele prezentate de oficiali francezi si germani, care se asteapta la un numar foarte mare de oameni care vor fi afectati de pandemie. Ludovic Orban a mai spus ca la un anumit moment nu vom putea trata toti pacientii la spitale. Mai exact, s-ar putea ajunge in situatia in care sa fie tratate in spitale doar cazurile mai grave.

Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus, rezultatul este negativ. Si ministrii testati la Parlament au primit rezultate negative pentru noul coronavirus Covid-19

Premierul Ludovic Orban a fost testat in cursul zilei pentru noul coronavirus Covid-19 dupa ce senatorul Vergil Chitac si sotia sa au fost depistati pozitiv cu coronavirus.

Europarlamentarul Maria Grapini, scrisoare pentru Ludovic Orban in criza generata de coronavirus

Europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat o scrisoare premierului interimar Ludovic Orban in care ii propune o serie de masuri urgente ce trebuie luate in calcul de Guvern, in contextul raspandirii noului coronavirus in Romania.

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

Ludovic Orban anunta un plan de masuri de combatere a riscurilor economice generate de pandemia de coronavirus

Premierul desemnat, Ludovic Orban, anunta un plan de masuri economice pentru combaterea riscurilor generate in economie de pandemia de coronavirus.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )