Libnet.ro
UNICEF

05:15

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Ludovic Orban: La un moment dat, cazurile usoare vor fi tratate la domiciliu. La ATI se vor trata doar cazurile foarte grave (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica seara, despre un plan in trei etape de extindere a capacitatii de spitalizare a pacientilor infectati cu noul coronavirus. in ce priveste capacitatea spitalelor,. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Saptamana viitoare asteptam achizitionarea a cel putin 20 de aparate cu cate o mie de kituri de testare fiecare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca obiectul Guvernului este acela ca in Romania sa fie crescuta capacitatea de diagnosticare a cazurilor de coronavirus. in ce priveste capacitatea de diagnosticare,.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: S-a deblocat un contract pentru achizitionarea a 500.000 de masti de protectie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara ca a fost deblocat un contract pentru achizitionarea a 500. 000 de masti de protectie. intrebat, in cadrul videoconferintei pe presa pe care a sustinut-o.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban, dupa ce conducerea PNL a intrat in carantina: Jurnalistii din Parlament, testati de DSP (VIDEO)

Ludovic Orban le-a recomandat, vineri,jurnalistilor sa se izoleze la domiciliu si sa solicite testarea. indemnul a fost facut in contextul in care toata conducerea PNL va intra in carantina, dupa ce.

Ce se va intampla dupa ce numarul infectatilor cu coronavirus va creste. Raed Arafat: Cazurile usoare, tratate acasa

Raed Arafat sustine ca se va ajunge la tratarea bolnavilor la domiciliu, in conditiile in care cazurile infectatilor cu coronavirus vor creste foarte mult. Aceasta masura va fi luata doar in cazurile usoare.

VIDEO Ludovic Orban, despre starea de urgenta: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi Exista posibilitatea de a plafona preturile la anumite produse absolut necesare

Prima sedinta de Guvern dupa investire va avea loc cel mai probabil miercuri si vor fi adoptate acte normative pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus si masuri de sustinere a domeniilor cele mai afectate de pandemie, precum transporturi, turism, publicitate, a declarat premierul Ludovic Orban, duminica seara, intr-o videoconferinta telefonica.

Ludovic Orban, surprins intre cei doi politicieni PNL contaminati cu coronavirus (FOTO)

Ludovic Orban a fost surprins intr-o fotografie intre primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae. Cei doi au fost testati pozitiv cu coronavirus.

STARE DE URGENTA. Ludovic Orban: Cu siguranta nu vor fi tancuri pe strazi. Nu o sa vedem Armata pe strazi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca instituirea starii de urgenta in Romania ca urmare a crizei provocate de noul coronavirus nu va insemna ca Armata si tancurile vor iesi pe strazi. intrebat de.

Ludovic Orban: Nu s-a discutat niciodata problema inchiderii Bucurestiului. A fost un fake news grosolan Ce spune premierul despre inchiderea metroului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca nu s-a pus niciodata problema inchiderii Bucurestiului, ca masura in cadrul starii de urgenta decretata ca urmare a crizei generate de raspandirea noului.

Ludovic Orban: Epidemiologii vorbesc de un risc de infectare cu coronavirus intre 40% si 70%, in doi ani Avem un plan in trei etape de tratare a pacientilor

Guvernul analizeaza toate scenariile posibile si incearca sa fie pregatit pentru orice situatie, a declarat duminica premierul Ludovic Orban, intrebat in ce masura este pregatita Romania pentru un scenariu precum cele prezentate de oficiali francezi si germani, care se asteapta la un numar foarte mare de oameni care vor fi afectati de pandemie. Ludovic Orban a mai spus ca la un anumit moment nu vom putea trata toti pacientii la spitale. Mai exact, s-ar putea ajunge in situatia in care sa fie tratate in spitale doar cazurile mai grave.

Ludovic Orban se izoleaza la Vila Lac. Un senator PNL are coronavirus si a umplut tot partidul. Iohannis si parlamentarii ar putea fi infectati

Senatorul constantean Vergil Chitac 57 ani) si sotia acestuia au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Senatorul a fost prezent luni la sedinta conducerii PNL, unde a interactionat cu mai multi colegi de partid, printre care si Ludovic Orban. Premierul se va izola la Vila Lac 1 pentru urmatoarele 14 zile. Toti parlamentarii PNL si toti jurnalistii prezenti la Parlament vor fi testati. Klaus Iohannis face consultari prin teleconferinta.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3134 seconds )