Libnet.ro
UNICEF

08:30

Coronavirus in lume: Elevii din Germania au inceput luni sa se intoarca la scoala Bilantul real al deceselor din Iran, de trei ori mai mare decat cel oficial

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Elevii din Germania au inceput luni sa se intoarca la scoala Bilantul real al deceselor din Iran, de trei ori mai mare decat cel oficial

Bilantul cazurilor de coronavirus raportate in lume a depasit 18 milioane, cel al deceselor se apropie de 700. 000, iar cel al persoanelor vindecate de Sars-Cov-2 este aproximativ 11,5 milioane, potrivit datelor centralizate pe Worldometers. info. ---------------23:23 in Rusia au fost descoperite, in ultimele 24 de ore, 5,394 de noi cazuri de infectare cu coronavirus 22:41 Infectarile la nivel global au depasit 17,8 de milioane, cu o crestere puternica in Columbia bilant OMS)21. 52 Miocardita, posibil efect advers pe termen lung al infectarii cu COVID-19 studiu german)21. 35 Marea Britanie: 938 de cazuri noi de COVID-19, al doilea cel mai mare total zilnic din iunie, bilantul total fiind de 305. 623 persoane infectate21. 16 Italia: 159 de noi cazuri in ultimele 24 de ore 3 cazuri importate din Romania confirmate in regiunea Lazio18. 11 OMS estimeaza rata de mortalitate a Covid-19 la 0,6%. inca inalta - spun expertii16. 22 Grecia: Mastile vor fi obligatorii pe puntile navelor care viziteaza insulele elene. continuă pe Hotnews

Elevii din ciclul primar si cei din ciclul liceal sa fie prezenti zilnic la scoala, recomanda INSP

Autoritatile sanitare din Romania recomanda ca elevii din anii terminali si cei din ciclul primar sa se prezintela cursurile scolare zilnic. De asemenea, oficialii sugereaza caceilalti.

Kremlinul se declara multumit de retragerea soldatilor americani din Germania

Administratia Vladimir Putin s-a declarat multumita, azi, de hotararea presedintelui SUA, Donald Trump, de reducere a efectivelor militare americane din Germania.

Kremlinul se declara multumit de retragerea soldatilor americani din Germania

Administratia Vladimir Putin s-a declarat multumita, vineri, de hotararea presedintelui SUA, Donald Trump, de reducere a efectivelor militare americane din Germania, relateaza Mediafax.

151 de romani, pozitivi cu coronavirus la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, joi, ca 151 de lucratori romani de la ferma din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testati pozitiv pentru COVID-19, transmite Agerpres. ro.

MAE: 16 romani depistati cu Covid-19 la o ferma din Germania

Ministerul Afacerilor Externe MAE, n. r. ) a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca 16 romani au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus la o ferma din localitatea Julich, landul Renania de Nord-Westfalia,.

Cum vor invata elevii din toamna. Anunt de ULTIMA ORA de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Anunt despre noul an scolar. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, luni, ca, dupa jumatatea lunii august, autoritatile vor anunta cum se vor deschide scolile.

Elevii din nordul Germaniei revin la scoala, dupa inchiderea scolilor din luna martie. Ce masuri se impun in unitatile de invatamant

Incepand de luni, zeci de mii de elevi din nordul Germaniei revin la scoala, dupa terminarea vacantei de vara. Deoarece acest lucru poate insemna un moment critic pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, o.

Deutsche Welle: Este oare coronavirusul din Germania adus din Balcani?

Ruta balcanica a virusului; Familia din Dortmund a adus virusul dintr-o vacanta in Serbia; Virusul vine in Germania din aceste tari s. a. Acestea sunt doar cateva din titlurile intalnite in presa germana. Provine oare virusul cu adevarat din Balcani?, potrivit Deutsche Welle.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )