Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coronavirus in lume: Imunitatea de grup din Marea Britanie a scazut la 4,4% peste vara Nou bilant record in Polonia

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in lume: Imunitatea de grup din Marea Britanie a scazut la 4,4% peste vara Nou bilant record in Polonia

Europa are nevoie de o accelerare serioasa a luptei contra coronavirusului, a spus principalul expert in medicina de urgenta al OMS, Mike Ryan, in conditiile in care Batranul Continent a trecut de 250. 000 de decese, iar cele 46 de tari europene au raportat 46% din numarul total al cazurilor din lume. --------------------- 21:34 Pfizer nu este inca pregatit sa publice rezultatele vaccinului sau Fara vaccin pana la alegerile din SUA 20:04 Regatul Unit: Discriminarea cauzeaza excesul de mortalitate in randul minoritatilor raport)19:43 Olanda adopta o lege corona pentru a avea o baza juridica pentru restrictii19:27 UE doreste sa incurajeze testarea rapida pentru coronavirus. continuă pe Hotnews

Marea Britanie: Imunitatea de grup a scazut in vara de la 6% la 4,4%

Anticorpii contra noului coronavirus au intrat in declin rapid in cadrul populatiei din Marea Britanie de-a lungul verii, arata un studiu publicat marti, ce sugereaza ca protectia dupa infectie nu e de lunga durata si ca imunitatea de grup scade in timp, transmite Reuters.

Coronavirus: Marea Britanie va incepe vaccinarea personalului medical de saptamana viitoare (presa britanica)

Autoritatile responsabile de sanatatea publica din Marea Britanie sunt pregatite sa inceapa distribuirea vaccinului Oxford AstraZeneca incepand de lunea viitoare, transmite Reuters citand informatii publicate de The Sun.

Marea Britanie este prima tara care isi va vaccina personalul medical impotriva Covid-19

Personalul medical din Marea Britanie va fi vaccinat impotriva infectiei cu Covid-19 peste cateva saptamani, anunta Guvernul Marii Britanii, conform Daily Mail. Un e-mail al directorului NHS National.

Marea Britanie va infecta voluntari sanatosi cu SARS-CoV-2, intr-un studiu de provocare a infectiei in mod delibrat

Marea Britanie a anuntat ca va lansa primul studiu de provocare a infectiei din lume, pentru COVID-19, in valoare de 33,6 milioane de lire sterline, in cadrul caruia voluntari sanatosi vor fi infectati in mod deliberat cu coronavirus, in speranta ca vor identifica mai repede un vaccin, potrivit The Washington Post.

Coronavirus in lume: Slovacia inaspreste restrictiile Italia inregistreaza un nou record de cazuri in 24 de ore, in timp ce Marea Britanie a raportat peste 23.000 de noi infectari

Mai multe tari din Europa de Est impun sambata noi restrictii, dupa ce mai toate statele au inregistrat cresteri semnificative ale numarului de imbolnaviri raportate zilnic. Presedintele Poloniei a fost si el depistat pozitiv. SUA se afla intr-o situatie dificila, cu un nou record zilnic de cazuri. La aceasta ora, bilantul global a ajuns la 42. 620, din care 1. 393 sunt decese si 31. 700 sunt pacienti vindecati. 30: Marea Britanie a inregistrat peste 23. 000 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore18. 55: Italia se apropie de 20. 000 de noi cazuri pe zi - un nou record17. 50: Slovacia inaspreste restrictiile si continua testarea in masa.

Romanii care nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Decizia e ferma

O categorie de romani nu mai au voie in Marea Britanie de la 1 ianuarie 2021. Astfel, romanii care au antecedente penale nu mai au voie in Marea Britanie, iar masura intra in vigoare odata cu incetarea libertatii de miscare in Regatul Unit, ca urmare a iesirii din Uniunea Europeana. Romanii care au condamnari mai .

Coronavirus in lume: Franta pe locul 5 in lume la numarul de cazuri, dupa ce a inregistrat peste 50.000 de noi infectari in 24 de ore Spania trece la starea de urgenta, pentru a doua oara de la debutul pandemiei

Franta, Italia, Austria, Grecia, Polonia, Rusia, Germania si SUA continua sa se confrunte cu cresteri ale numarului de cazuri de Covid-19. Seful de cabinet al vicepresedintelui american Mike Pence a fost depistat pozitiv. La fel si primarul Kievului, fost campion de box care are toate sansele sa fie reales duminica pentru un nou mandat la conducerea Capitalei Ucrainei. Bilantul global a ajuns la 42. 491 de cazuri, din care 1. 224 decese si 31. 279 de pacienti vindecati. 15: Franta inregistreaza peste 50. 000 de noi cazuri intr-o singura zi - Un nou record18. 55: Marea britanie a inregistrat 19. 790 de noi cazuri Covid si 151 de decese Reuters)18. 25: Italia inregistreaza un nou record zilnic de cazuri, in ziua in care a anuntat noi restrictii17. 10: Boiko Borisov, infectat cu coronavirus14. 55 Trump, nemultumit de modul in care se raporteaza mortii de Covid in SUA.

CORONAVIRUS |Autoritatile americane au aprobat reluarea testelor clinice ale vaccinului dezvoltat de AstraZeneca

Autoritatile americane au aprobat reluarea testelor clinice ale vaccinului experimental impotriva COVID-19, dezvoltat de compania farmaceutica AstraZeneca impreuna cu Universitatea Oxford din Marea Britanie,.

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Marea Britanie deblocheaza fonduri de 75 de milioane de lire sterline pentru a salva monumente ale culturii

Guvernul britanic a anuntat sambata fonduri de 75 de milioane de lire sterline 82 de milioane de euro) pentru a salva 35 de monumente culturale, aflate in pericol din cauza coronavirusului, printre care Teatrul Globe, conform news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )