Libnet.ro
UNICEF

13:15

Coronavirus in Marea Britanie: Rata mortalitatii este mai mare in randul musulmanilor si evreilor

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus in Marea Britanie: Rata mortalitatii este mai mare in randul musulmanilor si evreilor

Rata mortalitatii cauzate de Covid-19 este mai mare in randul cetatenilor care se declara musulmani, evrei sau hindusi, decat in randul crestinilor sau celor care se declara atei, potrivit datelor prezentate vineri de Institutul britanic de Statistica, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Coronavirus. Orasul unde rata mortalitatii ar putea fi mai mare decat cea pe timp de razboi

Pandemia de coronavirus a provocat multa panica la nivel global. Statele europene au gestionat ferm criza, spre deosebire de cele din Asia - Orientul Mijlociu, unde situatia politica, sociala si economica este.

Coronavirus. Marea Britanie a redus nivelul de alerta de Covid-19

Autoritatile sanitare din Marea Britanie au anuntat ca nivelul de alerta de coronavirus din Regatul Unit a fost redus de la patru la trei, relateaza BBCNews. Circa 42. 800 de persoane testate.

Cea mai tanara victima de COVID-19. Un bebelus de 13 zile a murit in Marea Britanie

Un bebelus de 13 zile din Marea Britanie a devenit cea mai tanara victima a coronavirusului dupa ce a decedat in urma infectarii, fara sa fi avut alte comorbiditati, potrivit Serviciului National de Sanatate britanic.

Alexandru Rafila, anunt ingrijorator: Numarul de cazuri este intre 10 si 20 de ori mai mare decat cel depistat

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, sustine ca numarul real de imbolnaviri de coronavirus ar putea sa fie mult mai mare decat cel din statisticile oficiale.

Ce este dexametazona, singurul medicament care reduce rata mortalitatii in randul pacientilor cu coronavirus

Dexametazona ar putea reduce rata mortalitatii cauzata de coronavirus, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Descoperirea a fost facuta de cercetatorii Universitatii britanice Oxford.

Cozi la magazinele din Anglia, care s-au redeschis dupa mai mult de 80 de zile. Cel mai mare interes, pentru retailerul cu discount Primark

Cozi lungi s-au format luni in jurul magazinelor din Anglia, cel mai mare interes fiind atras de retailerul cu discount Primark, comerciantii deschizandu-si usile pentru clienti dupa o pauza de 83 de zile impusa de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Reuters, citat de news. ro. Cozile s-au format inca de la primele ore ale diminetii de luni in fata mai multor magazine Primark, care nu realizeaza vanzari online, asa ca nu a cistigat nimic in Marea Britanie de luni de zile. Reteaua de magazine a deschis devreme unele unitati, inclusiv cea mai mare, din Birmingham, pentru a evita supraaglomerarea, dar sute de oameni s-au asezat la cozi. La magazinul din Leeds, perioada de asteptare pentru a intra in magazin a fost in timpul dupa-amiezii de o ora.

Barurile si restaurantele din Marea Britanie nu se vor deschide mai devreme de 4 iulie, arata cel mai probabil scenariu

Este putin probabil ca barurile si restaurantele din Marea Britanie sa se redeschida inainte de 4 iulie, a anuntat Dominic Raab, ministrul britanic de externe, cand a explicat ca desi s-au facut progrese.

Klaus Iohannis: Romania a avut dreptul la 44 de miliarde de euro fonduri UE. Ne luptam sa obtinem o suma considerabil mai mare in viitorul exercitiu bugetar

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la reuniunea Consiliului European, in format videoconferinta. Planul de relansare economica, Cadrul Financiar Multianual 2021 - 2027 si procesul de negociere a relatiilor viitoare dintre UE si Marea Britanie au fost pe ordinea de zi.

Drama unui tanar roman din Marea Britanie. A murit la doar 27 de ani: Cum ai plecat fara sa zici, zambaretule? Cum sa mori tocmai tu?

Adrian, un tanar roman in varsta de 27 de ani, aflat la munca in Marea Britanie, a murit dupa ce a stat in coma mai multe zile.

Cum a ajuns un roman sa fie considerat erou in Marea Britanie. A infruntat pericolul urias pentru vecinul sau, dar nu o data, ci de doua ori

Remus Lefter, un tanar roman din Marea Britanie, a ajuns pe prima pagina a ziarelor din Marea Britanie dupa ce si-a salvat un vecin de la o moarte sigura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )