Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |MEC: 2.500 unitati de invatamant, in Scenariul rosu

B1 B1,
CORONAVIRUS |MEC: 2.500 unitati de invatamant, in Scenariul rosu

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a precizat, vineri, ca un numar de 2. 500 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, iar 4. 902 in Scenariul 2, in cotextul. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

MEC: Numarul scolilor care au trecut in scenariul rosu se apropie de 2.000

Datele statistice publicate marti, 20 octombrie, de catre Ministerului Educatiei arata ca 1. 889 de scoli invata exclusiv online, iar alte 5. 031 in scenariul hibrid.

CORONAVIRUS |Neamt: Localitatile Tasca si Tarcau, in scenariul rosu

Miercuri dimineata, localitatile Tasca si Tarcau din judetul Neamt au intrat in scenariul rosu din cauza cresterii accelerate a cazurilor de coronavirus. Astfel ca, cetatenilor li se impun mai multe.

MEC: 2.500 de scoli, in scenariul rosu

Ministerul Educatiei a publicat noile date referitoare la situatia scolilor si a modului in care acestea desfasoara cursurile in pandemie. 500 de scoli organizeaza doar cursuri online.

Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut fata de ziua precedenta, ajungand la 2.169

Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut cu 280 fata de ziua precedenta, ajungand la 2. 169, arata datele primite de Ministerul Educatiei. in 317 dintre acestea, cursurile se tin online dupa ce au fost confirmate cazuri de COVID-19.

Masca devine obligatorie si in Cluj-Napoca incepand de joi Toate unitatile de invatamant intra in scenariul rosu

Toate unitatile de invatamant din Cluj-Napoca vor trece in scenariul rosu de functionare, incepand de joi, ceea ce presupune participarea exclusiv online la activitatile didactice. De asemenea, masca devine obligatorie in spatii inchise si deschise din oras, transmite Mediafax.

Scolile din Bucuresti in scenariul rosu: Profesorii au termen pana miercuri sa le transmita elevilor orarul pentru cursuri online

Directorii unitatilor de invatamant din Bucuresti, inclusiv gradinitele, au termen pana miercuri sa ii informeze pe copii si pe parinti cum vor fi organizate cursurile online si sa le transmita orarul, in conditiile in care Capitala a intrat in scenariul rosu, care implica inchiderea scolilor si trecerea la cursuri exclusiv online.

Timisoara, la un pas sa intre in scenariul rosu. Autoritatile anunta noi restrictii dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a explodat

Tot mai multe orase mari din Romania sunt pe cale de a intra in scenariul rosu, in conditiile in care numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat. in aceasta situatie se afla si Timisoara care se.

Dupa Bucuresti, judetul Alba intra in scenariul rosu. Indicele de infectare cu coronavirus in fiecare judet din tara

Judetul Alba a depasit, marti, pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cu 3,06 fiind al doilea dupa Bucuresti unde indicele a ajuns la 3,23. Aproape de scenariul rosu este Harghita, unde rata de infectare e de 2,84, potrivit datelor publicate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

Prefectul de Timis: Este probabil doar o chestiune de ore ca Timisoara sa intre in scenariul rosu Spitalele COVID din oras, ocupate 90%

Este o chestiune de ore pana cand Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa depasirea incidentei de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori, au transmis autoritatile locale. Joi dimineata, indicele de infectare era 2,92 la mia de locuitori. in acelasi timp, spitalele care trateaza pacienti cu coronavirus sunt pline in proportie de 90 la suta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )