Libnet.ro
UNICEF

01:05

MEC: 2.500 de scoli, in scenariul rosu

Adevărul Adevărul,
MEC: 2.500 de scoli, in scenariul rosu

Ministerul Educatiei a publicat noile date referitoare la situatia scolilor si a modului in care acestea desfasoara cursurile in pandemie. 500 de scoli organizeaza doar cursuri online. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |MEC: 2.500 unitati de invatamant, in Scenariul rosu

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a precizat, vineri, ca un numar de 2. 500 de unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, iar 4. 902 in Scenariul 2, in cotextul.

Dambovita: Rata de infectare cu SARS-CoV-2 continua sa creasca in mai multe localitati. Autoritatile au decis trecerea mai multor scoli in scenariul rosu

Numarul de infectari cu noul coronavirus continua sa creasca in Dambovita, autoritatile din acest judet constatand, joi, depasirea pragului de 3 la mie in doua localitati si depasirea indicelui de 1,5 la mie in alte cinci. in acest context, in cele sapte localitati au fost instituite restrictiile privind purtarea mastii si functionarea restaurantelor, cafenelelor, salilor de jocuri si institutiilor culturale.

MEC: Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a ajuns la 2.401

Un numar de 2. 401 unitati de invatamant din tara isi desfasoara cursurile in Scenariul 3, iar 4. 891 in Scenariul 2, informeaza, joi, Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC). Potrivit MEC, in.

Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut fata de ziua precedenta, ajungand la 2.169

Numarul unitatilor de invatamant aflate in scenariul rosu a crescut cu 280 fata de ziua precedenta, ajungand la 2. 169, arata datele primite de Ministerul Educatiei. in 317 dintre acestea, cursurile se tin online dupa ce au fost confirmate cazuri de COVID-19.

Ludovic Orban, explicatia oficiala pe care toti parintii o asteptau. De ce functioneaza cresele si afterschool-urile in scenariul rosu

Premierul Ludovic Orban a elucidat in aceasta dimineata dilema functionarii creselor si a afterschool-urilor, in ciuda faptului ca gradinitele si scolile s-au inchis. Pe langa informatia ca aceste institutii nu se afla in controlul Ministerului Educatiei, premierul a venit cu un argument nou, care ar putea avea sens in ochii parintilor nemultumiti de aceste decizii.

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu: Rata de infectare cu Covid-19, peste 3 la mia de locuitori

Municipiul Arad a trecut in scenariul rosu, incepand de vineri, dupace rata de infectare cu Covid-19 a trecut de 3 la mia de locuitori. Astfel,toate scolile si gradinitele isi vor desfasura.

Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu

Municipiul Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu, dupa ce, in cursul zilei de vineri, a fost depasit indicele de infectare de 3 la mia de locuitori.

UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Alte trei mari orase din Romania - Sibiu, Timisoara si Arad - intra in scenariul rosu, care presupune inchiderea scolilor, purtarea obligatorie a mastii si in spatiile deschise sau inchiderea restaurantelor, a teatrelor si cinematografelor. La Timisoara, rata de infectare a ajuns vineri la 3,39 la mia de locuitori, la Sibiu - 3,24, iar la Arad incidenta a ajuns la 3,08 cazuri.

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

Prefectul de Timis: Este probabil doar o chestiune de ore ca Timisoara sa intre in scenariul rosu Spitalele COVID din oras, ocupate 90%

Este o chestiune de ore pana cand Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa depasirea incidentei de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori, au transmis autoritatile locale. Joi dimineata, indicele de infectare era 2,92 la mia de locuitori. in acelasi timp, spitalele care trateaza pacienti cu coronavirus sunt pline in proportie de 90 la suta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )