Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Medic din Craiova: Trebuie stabilit clar care sunt spitalele care vor prelua cazurile de COVID-19. Altfel, sistemul se va prabusi

B1 B1,
CORONAVIRUS |Medic din Craiova: Trebuie stabilit clar care sunt spitalele care vor prelua cazurile de COVID-19. Altfel, sistemul se va prabusi

Pandemia de coronavirus face ravagii in intreaga Europa, iar sistemele medicale din multe tari occidentale au ajuns sa fie depasite de situatie. Cea mai mare greseala care a fost facuta este internarea. continuă pe B1

Coronavirus. Un medic din Franta s-a pozat nud pentru a denunta lipsa echipamentelor de protectie in fata Covid-19

Un medic generalist dintr-o localitate din Franta a pozat nud pe retelele de socializare pentru a denunta o nepregatire vinovata a autoritatilor si lipsa protectiei angajatilor din sistemul sanitar, tratati drept carne de tun in lupta cu Covid-19, relateaza AFP.

Medic din Sibiu, despre situatia revoltatoare din spital: Nu avem echipament de protectie, deja avem un caz de coronavirus

Un medic de la Spitalul Militar din Sibiu a tras un semnal de alarma asupra faptului ca personalul medical nu are echipament de protectie si a intrat in contact cu un pacient diagnosticat cu coronavirus.

Olguta Vasilescu (PSD): Maternitatea Filantropia din Craiova nu trebuie transformata in spital de tratare a coronaviruslui. Avem spital de boli infectioase, iar femeile insarcinate trebuie sa aiba un spital al lor

Fostul primar al Craiova, deputata Lia Olguta Vasilescu, se opune ideii de transformare a Maternitatii Filantropia din muncipiu in spital de primire a bolnavilor de coronavirus. Liderul PSD explica faptul ca.

Medic din Italia: Cei peste 60 de ani nu mai sunt ventilati, ci lasati sa-si ia adio de la familie

Un medic israelian care lucreaza in Italia sustine ca bolnavii de coronavirus in stare grava nu mai sunt ventilati, ci lasati sa-si ia la revedere de la familie.

Un medic din Marea Britanie, marturisire dureroasa: Vreau sa pot uita toate chipurile

Un doctor din prima linie a luptei contra Covid-19 din Marea Britanie spune ca atat el, cat si ceilalti specialisti si asistenti, sunt traumatizati. As vrea sa pot uita chipurile tuturor, spune medicul, citat de Daily Mail.

Medic din Covasna, confirmat cu Covid-19, cercetat penal dupa ce s-a intors din Austria si nu s-a izolat la domiciliu

Ascunderea istoricului deplasarilor din ultima perioada i-a adus un dosar penal unui medic ginecolog dela Spitalul Judetean din Sfantu Gheorghe. Cadrul medical nu a stat izolat la intoarcerea din calatoria.

Coronavirus: Testul Discovery, sau cele patru tratamente care sunt evaluate in prezent in Europa

Un important test clinic a fost lansat pentru patru tratamente experimentale impotriva coronavirusului in mai multe tari europene. Ce implica aceste teste la scara mare si care sunt sperantele de a gasi un tratament pentru Covid-19, intr-un grupaj realizat de agentia France-Presse.

CORONAVIRUS |Benzinariile din Italia, inchise treptat incepand de miercuri

Autoritatile italiene continua sa impuna masuri extrem de drastice, incercand sa limiteze cat mai mult raspandirea noului coronavirus care face deja ravagii in Peninsula. in acest sens, incepand de.

Coronavirus: Fotbalul din Germania, suspendat pana la 30 aprilie

Prima si a doua liga ale campionatului german de fotbal, Bundesliga si 2. Bundesliga, au fost suspendate pana la 30 aprilie, din cauza pandemiei de Covid-19, informeaza lequipe. fr.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )